reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o ZABKOWANIU i pielegnacji jamy ustnej maluszków

reklama
Witam wszystkich !
Ależ śliczna ta mała mojej Hani jeszcze się nieprzebiły zębule ale są coraz bliżej i to trzy naraz. tyle jestem pewna bo wyczówam palcem dwie trójka górna i dwie jedynki dolne.
żaneta28 pisze:
mi powiedzieli że to od słonca, a gdy dzisiaj poszłam z tym do innego pedyjatry swierdził że mały przeszedł trzydniówkie... i od tego to uczulenie....a ząbków jak nie widać tak nie widać ...czekamy cały czas chyba mój synek bedzie miał na roczek wiecej niż dwie dolne jedynki...
No i to jest właśnie paranoja - dwuch pediatrów i każdy mówi co innego ale co tu robić jak się człowiek denerwuje to leci do kilku dla pewności przynajmniej ja tak mam. Tylko potem jeszcze wieksze nerwy :) bo niewiadomo do czyich zaleceń sie zastosowac, ale byle przetrwać do pierwszego rczku to potem poleci z górki i już sie tak nie szaleje przynajmniej tak miałam z pierwszym dzieckiem. A do tego ciogle sobie powtarzam aby się tak nie stresować, no oczywiście niewiele to daje. ale lepiej dmuchać na zimne
nikita000 pisze:
Witam dziewczynki nam wlasnie pierwszy zaczyna sie wyzynac :D
dzis w nocy co 2h sie budzila

::)czy ktoś moze mi powiedziec jak sie wkleja zdjecia w te fajne obraski z opisem?

Kochane,powiedzcie ,czy któraś z waszych pociech tak późno zaczęła ząbkować?
Mój synuś za 2 tyg. będzie miał roczek,a ząbków jak nie było,tak nie ma.Aż już zaczynam się martwić.

8)czesc! dzieki serdeczne za instrukcje jak tylko znajde czas to weide na podaną przez ciebie strone . pozdrawiam serdecznie papapa

Mateuszek ma już dwa ząbki na dole, pojawiły się jak miał niecałe 4 miesiące. Teraz strasznie marudzi i płacze Bidulek więc może będą nastepne

reklama
Do góry