reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wszystko o wózkach...

My juz wozeczek zamowilismy - Stokke, teraz oczekujemy na dostawe. Dodatkowo trzymam w zanadrzu nasz podwojny Icandy, tak na wszelki...

reklama
już niby miałam podjętą decyzję o wózku - ale naczytałam się opinii - różnych, podzielonych, a jak zobaczyłam takie realistyczne zdjęcia wózka, nie z katalogu to wcale już mi się nie bardzo podoba..:-(
Oglądałam dzisiaj inne od rana - ale to znowu mi się wersje spacerówek nie podobają bo takie mega mi się wydają..
Także chyba stoję znowu w punkcie wyjścia i nie mam nic upatrzonego..;(
Może jak zacznę chodzić po sklepach i oglądać na żywo to też będę miała inne zdanie, ale póki co to jest jak jest ehh

wiecie co ja wczoraj byłam w salonie z wózkami i na necie upatrzyłam sobie coneco baracuda a pani powiedziała ze wózki coneco są beznadziejne i żeczywiście jak dała mi go poprowadzić to juz mi sie odwidział... powiedziała że chicko też odpada bo mają małe kółka i na zimę sie nie sprawdzą po śniegu.. poleciła wózki firny tako i żeczywiście pprowadzi się je świetnie i tak dokonałam wyboru:) tako warior Nowość WARRIOR tako+fotelik- AUKCJA PROD.- raty (1598814826) - Aukcje internetowe Allegro co o nim myślicie?? wydaje się masywny ale prowadzi sie go leciutko

U nas na mieście sporo Tako widziałam, wiec chyba rzeczywiście sie sprawdza. Dużo tez wózków Baby Active tu u nas jeździ.

My też dziś byliśmy w trzech hurtowniach artykułów dziecięcych... Dziewczyny, jakie tam cudenka mają... aż żal nie kupić.
Nasza zakupowa wycieczka zakończyła sie podjęciem decyzji co do wózka, zwyciężył ROAN MARITA, jest genialny i odpowiada idealnie naszym warunkom... okazało się że w hurtowniach jest tańszy niż na necie. Świetnie wykonany, stabilny i elegancki.

Polecam taką wycieczkę, bo to zupelnie co innego niż wirtualna rzeczywistość. Warto sobie wózeczek wyprowadzić na sklepie i kawałek przepchać go, żeby zobaczyć jak chodzi, podotykać, ocenić materiały i wykonanie.

Dziś oglądałam też Jedo. A któraś z dziewczyn w tym wątku planowała kupić Jedo Bartatinę... Sama sie nad nią zastanawiałam.
gondole mają bardzo fajne i stabilne, szerokie, z podnoszeniem siedziska, jak dzidzia jest już większa... Co do calości, to jeśli mieszkasz w mieście, skrętne kółka się przydadzą... nie są zbyt małe, więc i w zimie nie będą sprawialy problemu. Wózek na moje oko fajny.
Ale jesli tylko masz okazję na żywo pooglądać wózeczki, to się wybierz na taki rekonesans, bo Twoje typy mogą sie znacznie zmienić.

Co mi się podoba w wózkach Jedo i Roan, to to, że są wysokie... tzn. dziecko nie lezy na wysokości moich kolan, noe musze się więc nie wiadomo jak mocno schylac, zeby dzidzię do wózeczka wlożyć, czy też po prostu tam zaglądnąć.

reklama
Proszę dajcie namiary na jakieś hurtownie wózków we Wrocławiu. Byłam u nas (Nowy Sącz i okolice) ale w tych sklepach to wielki guzik do oglądania, wszystko na zamówienia...