reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

Ja dostałam taką gondolę od brata po ich dzieciach:
1.jpg3.jpg

Właściwie, to jest gondola i spacerówka, ale spacerówkę pewnie kupimy sobie nowa na wiosnę. Uznaliśmy, że mieszkamy na wsi więc jak będziemy jechać do miasta czy do rodziny to maleństwo będzie w foteliku samochodowym i wózek będzie zbędny i wożony raczej sporadycznie samochodem, więc nie potrzebujemy wózka z możliwością montażu fotelika na zimę, na wiosnę to może już się przyda. A kolory wydają mi sie zupełnie uniwersalne, choć na zdjeciu nie wyszły za ładnie - to jest taki ładny pastelowy niebieski z żółtymi wstawkami. Podoba się Wam trochę? Jest w miarę lekki, gondola jest zakładana lekko w obie strony, ma oczywiście pompowane koła, osłonę od deszczu, łatwo się składa, no i oczywiście czeka go porządne pranie :)

reklama
a my pewnie będziemy musieli sprzedać naszego Tako Jumpera i kupić wózek podwójny. Szkoda mi tego tako bo jest wygodny bardzo ale z 2 dzieci nie dam rady 2 wózków tachać na spacer sama. Pewnie trzeba będzie juz dać aukcje na allegro

Spróbuj zaoferować go tu. Kilka mamusiek deklarowało chęć kupna używanego wózka. Może akurat którejś wpadnie w oko.

mój jest Tako Jumper X czerwono- czarny. Jak ktoś zechce mogę przesłać zdjęcia na maila. składa sie z gondoli, spacerówki, 2 foli przeciwdeszczowych do niego, fotelika samochodowego, śpiworka na zimę zarówno do gondoli jak i do spacerówki i torby do wózeczka.
wózek kupiłam w styczniu 2010 roku.

Ja musze własnie głęboki kupić bo spacerówke mam po drugiej córce.Peg perego pliko

mam ten sam model spacerówki :) trochę duża mi się wydaje, i rączka podwójna jest teraz totalnie niepraktyczna jak mam Tysię za jedną rękę prowadzić i wózek w drugiej, dlatego myślę o zamianie na Arię.

A no tak przy takim mniejszym dziecku to może byc problem ale akurat u mnie nie było problemu bo mam zdyscyplinowane dziecko i ladnie szla obok trzymając sie z boku wózka lub stawała tuż za buda na wózku ;-)
A ten wózek baardzo mi przypadł do gustu bo solidny jest ;-)

zazdroszczę, mojego szoguna trzeba pilnować bo piorun okropny jest :-D a że mi tez Peg Perego odpowiada dlatego chcę spacerówkę też tej firmy.

ja się cieszę, bo mi się udało z zakupem wózka zdecydowałam się na X-landera xa i akurat znajoma takiego sprzedawała, no i juz mam to z głowy. Wózeczek sliczny niebieski, full wersja z wszystkimi akcesoriami, 3w1 czyli fotelik, gondola, spacerówka- wygląda jak nówka ja pewnie go bardziej zniszcze po paru spacerkach, no i ta cena 900zł zamiast ponad 2 tyś:-)

reklama
Hej,
Może ktoś z Was miał lub słyszał jak sprawuje się w użytkowaniu JEDO wózek FYN 4DS. Moja kuzynka chce nam sprzedac za 400zł 2w1 - rok jeździła. MY chcielismy kupic jumper x, albo mutsy-używany . ale te 400 zł kusi;p.Błagam pomóżcie mi ;-)