jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Kochana przeciez mozesz przejksc sie prywatnie do gina i niech ci zrobi usg i sprawdzi jak to jest z dzidzia ....Witam wszystkie Mamy te już i te przyszłe. Z tego co czytałam w 17t.ciąży odczuwać można ruchy płodu jako (niby burczenie,albo problemy z perspaktyką jelit),a co właśnie przeczytałam na ten temat,że to mogą być ruchy płodu. Ja mam trochę inny problem... i z góry bym prosiła wszystkie doświadczone Panie o pomoc,bo niby wszystko ok,ale jestem w 17t.c.od ostatniej miesiączki i martwi mnie to,ponieważ jestem szczupła,praktycznie nie widzę zarysów brzuszka(jedynie zawsze na wieczór wypycha mi brzuch-gdy jestem po całym dniu obżarstwa). martwi mnie to trochę,ponieważ miesiąc temu jak bylam u lekarza,byłam w 13t.c.a maleństwo takie malutkie jak na przełomie9-10t.c.(oglądałam na necie zdjęcia usg,tydzień po tyg). Proszę o pomoc!:-(
mi tak naprawde brzusio wybilo po 25tc, wiec kochana rozmiarem brzusia wogole sie nie przejmuj ...
ja ruchy poczulam bardzo wczesnie le z tego co wiem przy pierwszej ciazy normalnie czuje sie ruchy tak okolo 20-21tc wiec luzik ... Trzymaj sie