reklama
kasiadz
Fanka BB :)
płatki kosmetyczne + woda do uszu i nie wpycham głęboko tylko tam gdzie palec włoże
Kasiadz a jaka to jest woda do uszu? No i kiedy zaczyna się czyścić uszka patyczkami? Jak skończy rok, czy więcej?
Pisałyście tez dziewczyny o wkładkach laktacyjnych i polecałyście Johnson's - czy przy nich nie ma tego przykrego mlecznego zapachu? Bo mnie to strasznie denerwuje... mam Canpola, i więcej nie kupię, ale ten zapach to mnie dobija...
Pisałyście tez dziewczyny o wkładkach laktacyjnych i polecałyście Johnson's - czy przy nich nie ma tego przykrego mlecznego zapachu? Bo mnie to strasznie denerwuje... mam Canpola, i więcej nie kupię, ale ten zapach to mnie dobija...
eve1911
Gnidka ja tez miałam Canpola i uważam, że to porażka. Teraz mam BabyOno i jestem bardzo zadowolona! No i ostatnio w lidlu były w promocji toujours czy jakoś tak i też są fajne, ale BabyOno lepsze. No i najważniejsze, że nie ma przy nich tego zapachu, bo mnie też irytował.
Podobno Tomee Tippee też są fajne, ale ja nie sprawdzałam.
Podobno Tomee Tippee też są fajne, ale ja nie sprawdzałam.
Zanetka_22
Gnidka ja używam wkładki z Johnson's i jestem zadowolona. Nie przeciekają i nie czuję żadnego zapachu mleka.
kasiadz
kranówa .Kasiadz a jaka to jest woda do uszu? No i kiedy zaczyna się czyścić uszka patyczkami? Jak skończy rok, czy więcej?
moja córa ma 15 miesięcy i dalej jej czyszczę tym sposobem, nie chcę jej nic uszkodzić, jak będzie starsza to sama będzie sobie czyściła patyczkmi
reklama
gnidka ja używam wkładek johnsona i kupuję je w supervalu. co do zapachu - jak nie zmienię w porę i są mocno mokre to mleko siłą rzeczy czuć hehe ale ogólnie nie narzekam. no i najważniejsze to jak się szuka czegoś co od razu nie przecieknie to tylko one się sprawdzają. przy Mikołaju karmiłam normalnie tylko ja (bo teraz mieszane karmienie) i ciekło ze mnie okropnie czasami :/ przetestowałam chyba wszystkie możliwe wkładki jakie są w sklepach i tylko Johnsona się sprawdziły.
Podziel się: