sylwia_m18
Fanka BB :)
U mnie w szpitalu jest wymagany laktator więc itak musiałam kupićDziewczyny czy laktator jest rzeczą, którą powinno się kupić, czy jednak nie jest potrzebny jeśli chce się karmić piersią? Nie wiem czy go kupować...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w szpitalu jest wymagany laktator więc itak musiałam kupićDziewczyny czy laktator jest rzeczą, którą powinno się kupić, czy jednak nie jest potrzebny jeśli chce się karmić piersią? Nie wiem czy go kupować...
U mnie w szpitalu jest wymagany laktator więc itak musiałam kupić
u mnie też i nawet babka nie polecała wydawać pienięczy bo mówiła że to zbędny wydatek i że jak ktoś będzie potrzebował to ona wypożyczymi się przypomniało,że jeszcze u mnie przy SR są wypożyczalnie i można wypożyczyć na jakiś czas laktator.