reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o pielęgnacji naszych maluszków!

gnidka tutaj co jakiś czas są te duże kartony pampersów baby dry w promocji. my tylko na promocjach młodemu kupujemy już prawie dwa lata więc z tym na pewno nie będzie problemu. aaaa i jak kupujesz to właśnie te baby dry są najlepsze, te pomarańczowe (simply czy jakoś tak) są kiepskie

reklama
Gosia a gdzie je kupujesz? bo ja przeważnie w tesco zakupy robie, a widziałam tam tylko te z Pampersa i że jest promocja ale tylko na 4 i 5.

dzieki, w takim razie przepatrze je jeszcze raz, bo może przez tą promocję Pampersa nic innego nie widziałam :p taki "hłyt maketindody" :D

dobrze, że piszecie o takich sprawach sztukowych:-D ja sprawdzialam i u mnie w Biedronce są dada 1 ale tylko 27 czy na 28 szt za coś ok 15 zł. nie ma większych paczek. a w tesco 1 nie ma:wściekła/y:

Odnosnie tych pampków z Dady to tak jak Cortina juz pisała: ilość sztuk jest zależna od rozmiaru. W 1 jest 28 sztuk w 2 bodajże 78 czy jakoś tak. Ja kupiłam na razie tylko dwie paczki 1 i jedną paczkę 2. Może dokupie jeszcze jakieś dwójki, bo podobno Kubuś ma być duży więc bez sensu zaopatrywac się w 1 i potem ich nie zużyc. A dokupić zawsze można.

Oryginalnych z pampersa nawet nie kupuję, bo one mają coś a'la wkłady zapachowe, a i ja, i mąż mamy alergię na tego typu rzeczy więc zapytałam położnej w szpitalu i odradziła mi pampersy. Powiedziała, że te Dady z biedronki są najlepsze, bo stosuje sie je u dzieci z uczuleniami.

ja mam 1 i 2 pampersy jeszcze z dady dokupie 1 i 2 i bedziemy testowac w ktorych dooopka Olusiowa czuje sie ok ;-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry