reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Dziewczyny mam doła:-:)-:)-:)-(
Kąpiąc Martynkę wyczułam pod lewym sutkiem jakiegos guza srednicy około 1 cm boże co to jest:-:)-:)-:)-:)-(

Jejciu mam nadzieje ze to nic zlego:sorry:
A pamietasz moze jak kiedys pisalam ze mojej malej kuzynce lecialo mleczko z cycuszkow.. miala wtedy tez takie jakby napuchniete.. (guzki) ale to podobno hormony czy cos.. nie pamietam juz dokladnie :-( tyle ze ona byla troszke wieksza od Martynki. podobno zdaza sie cos takiego u dziewczynek.
Badz dobrej mysli i najlepiej pojdz z tym do lekarza.

Wiecie co? Poszukałam trochę na necie i znalazłam, że ząbkowaniu często może towarzyszyć katar:szok::szok::szok: np. na tej stronce:
DobraMama.pl - Ząbki+katar??? - Forum
albo na tej
Strona nie istnieje - Mamopedia.pl - Największa encyklopedia dla mam.
Już odpisałam tutaj:
https://www.babyboom.pl/forum/marco...9-prywatnie-p-30469/index172.html#post4369295
a dla tych co nie mają dostępu na wz: "Mój Kamil jak ząbkował to miał katarek. I fajne to było, bo wiedziałam, że na pewno nie ma kataru z powodu przeziębienia tylko wychodzi ząbek ponieważ "lało" mu się tylko z jednej dziurki z noska:confused: Zawsze po tej stronie po której wychodził ząbek... U Ani tak nie ma."

Dziewczyny mam doła:-:)-:)-:)-(
Kąpiąc Martynkę wyczułam pod lewym sutkiem jakiegos guza srednicy około 1 cm boże co to jest:-:)-:)-:)-:)-(
O kurczę... niewiem... Mój Kamil też miał takie zgrubienie, guzek jak miał jakieś 3tygodnie. Potem zmieniło się to w naczyniaka i do tej pory pod lewą piersią ma taką narośl jak "kalafiorek". Widać teraz że coś tam ma ale jak na razie to nie robimy z tym nic. Od chwili gdy naczyniak wyszedł do tej pory to już znacznie zmniejszył się, zbladł. Ze względu, że jest w okolicy serca to boimy się cokolwiek ingerować chirurgicznie. W niczym to nie przeszkadza a Kamila lekarka powiedziała żeby nie martwić się zbytnio i jemu mówi, że w przyszłości dziewczyna Kamila będzie mieć jeszcze jedno miejsce do całowania

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Caro, ogólnie to jest 35 dzieci w grupie ale jak połowa chodzi to już sukces. Wczoraj Adę do żłobka posłalam, panie nie zadzwoniły żeby dziecko zabrać. Katar sciągam fridą i stosuję marimer, plus kropelki do noska na noc. Poza tym sanosvit calcium na rozżedzenie kataru. Dziąsełka na dole strasznie czerwone więc może to faktycznie ząbkowanie :-( Póki co będe chodzić do pracy, najwyżej mamę ściągnę od poniedziałju, bo lepiej się czuje.

reklama
Do góry