reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o karmieniu ;)

skoro już to na tapecie to tez się chciałam pożalić że upasłam brzuch i nie wiem jak go spłaszczyć :zawstydzona/y: Kiedyś miałam taki fajny brzucho ale ślad po nim zaginął po dwóch ciążach....
kochana ja też zawsze płaski jak deska miałam, koleżanki zawsze mi zazdrościły;p...teraz ja zazdroszczę im...:/

reklama
Wczoraj Mikołaj zjadł kluski lane na mleku, takim zwykłym z kartonu. Trochę miałam stracha bo dałam mu na noc - ale ładnie przespał od 20-5, gdzie musiał wydębić flaszkę mleka ( już mm) i dospać u nas w łóżku ;/

pytanko - czy Miki może dostać ciasto drożdżowe? nie dodałabym chyba do niego cukru wtedy. tak myślę, że bułki je na drożdżach to chyba by mógł trochę skubnać co?

Gosia, ja bym dała - jakbym piekła ;) Mąka dozwolona, masło też (zresztą w drożdżowym jest go wiele mniej niż np. w kruchym), jajka dozwolone. Gorzej z mlekiem. Cukrem ja bym się jakoś strasznie nie przejmowała - przecież nie zje całej blachy. Ja Puckowi dawałam skosztować ciastka owsiane, jak jeszcze piekłam. A były zawsze z cukrem. Z tym że ja daję malutko cukru do ciast i ciasteczek, bo my nie lubimy bardzo słodkich :)

Hmmmmmmmm a co to jest płaski brzuch????????????:-p
Teraz to moja mama po 3 ciązach ma płaski ;-( A ja chuda sie robie ale brzuchol mi wisi..
Tak tak dla mnie 70 pare kilo to chudośc bo ja jestem grubej kości :-p

reklama
gosia spoko, dałabym;) przeciez nawet do chleba dodaja cukier, jest go niewiele tak jak w drożdżowym ale jest:) a biszkopty, herbatniki itp, tez się daje i tam tez jest cukier. Cos grubiej słodzic to nie, ja np. kompot jak jej daję to gorzki jest fee, więc słodze dzieciakom ksylitolem odrobinę...

Do góry