krolcia
Fanka BB :)
U nas nektarynka już dawno króluje. Podstawowy zestaw to jabłko, banan, nektaryna. Do podstawy dodawana na zmianę jest gruszka, porzeczka, śliwki i dziś pierwszy raz borówka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas nektarynka już dawno króluje. Podstawowy zestaw to jabłko, banan, nektaryna. Do podstawy dodawana na zmianę jest gruszka, porzeczka, śliwki i dziś pierwszy raz borówka.
O matko to ja chyba w takim razie przeginam.Solidny zestaw :-) Dla Idy byłoby to trochę za dużo. Ja dorzucam owocki do kaszki i jest to np. jedna mała morela. Więcej w dzieciaka nie wcisnę na raz.
i dlaczego ja na to dopiero teraz wpadłam???????a w dzień daję w tym
CANPOL GRYZAK Z SIATECZKA DO OWOCÓW, CIASTEK+WKŁAD (1717149881) - Aukcje internetowe Allegro
Adaś ma radochę
Krolcia nie przeginasz po prostu każde dziecko ma różne potrzeby... ja się cieszę jak malusia zje mi chociaż 5 małych łyżeczek jakiegośkolwiek jedzonka na raz, jak zje pół słoiczka małego to wielkie święto w naszym domu, wypróbowałam wiele sposobów, nie działa nic tylko pozostaje mi (teściowej również, ale ona to jestem pewna wtyka malusi co chwilę) tylko karmienie częste tyle ile zje.O matko to ja chyba w takim razie przeginam.
Mój na raz dostaje małego banana, pół małego jabłka, całą nektarynkę i do tego np pół gruszki, czy garść borówek. Ten miks owocowy zagęszczony jest kleikiem kukurydzianym.