reklama
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
one się błyskawicznie rozpuszczają- raczej nie ma problemu z krztuszenie- za to ubrania buzia rączki w wszystko dookoła jest umazane i upaćkane chrupkami
w 100% sie zgadzam nic wiecej dodac nie mozna
krolcia
U nas chrupek był tylko wokół buźki, do czasu kiedy mały stwierdził, że go oczko zaswędziało. Musiał je przetrzeć tą ręką, w której był rozciapany chrupek.
cristalrose
dziewczyny a jaz z tymi chrupkami kukurydzianymi dzieci nie krztuszą sie nimi bo przeciaż może wpaść wielki kawał i co z nim?
Wielki kawał nie wpadnie, ale zakrztusić sie może - Cypriano niestety zbyt łapczywie pochłania te chrupy i już zaliczył jedną akcję z krztuszeniem :/
No ale zakrztusić się można własną śliną, więc nie na wszystko mamy wpływ...
sunnflower
wczoraj jadłyśmy ten jogurt dzieciowy - co prawda tylko 5 łyżeczek jakby miało się coś dziać, ale nic się nie dzieje nic jej nie wyszło ani brzuch nie boli ani nic - czy można już wysnuć radosny wniosek że nie ma uczulenia na mleko?
Elena
Grudniówka 2010
...czy można już wysnuć radosny wniosek że nie ma uczulenia na mleko?
Z tego co mi wiadomo to później też moze się ujawnić alergia. Są dzieci, które reagują szybko, a inne z opóźnieniem.
dziewczyny, jak będziecie dawały rybę ze słoiczka to nie polecam bobovity, jak dawałam Ani ją to śmierdziało w domu strasznie i jak jadła i jak ją wydalała, natomiast po gerberze nie było tak specyficznego odoru. mówię tu tylko o rybnych słoiczkach, inne dania lepiej nam podpasowały właśnie z bobovity, jutro próbujemy rosołek z kurczaka z kaszką kukurydzianą
reklama
T
Tunia85
Gość
Wy już rybki, jogurciki, kaszki... a my ciągle w marchewce, jabłku i zupce jarzynowej,
ale to dlatego, że nam się opóźniły nowości o 2 tyg bo Zuzka nie chciała jeść i wszystkim pluła, ale teraz już powolutku wszystko będziemy wprowadzać, jednak będę się kierować rozpiską, którą mam i nie będę jej wyprzedzać...
ale to dlatego, że nam się opóźniły nowości o 2 tyg bo Zuzka nie chciała jeść i wszystkim pluła, ale teraz już powolutku wszystko będziemy wprowadzać, jednak będę się kierować rozpiską, którą mam i nie będę jej wyprzedzać...
Podziel się: