reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Karen Jas wypija ok. 150 ml dziennie rumianku lub koperku, czasami troche więcej.
Teddy
Październikowa mać
no nie... jabluszko zjadl, ale dopiero po doslodzeniu...
za to na widok marchewkipo prostu wychodzi z siebie...
wczoraj na spotkaniu dostal zupke jarzynowa - wiec calkiem powazne danie.... no i niestety musialam mu podac caly sloik bo sie tak upominal...
on zarl jak glupi, a ja mialam dusze na ramieniu, czy aby nic mu nie bedzie... i na szczescie nie jest...
za to na widok marchewkipo prostu wychodzi z siebie...
wczoraj na spotkaniu dostal zupke jarzynowa - wiec calkiem powazne danie.... no i niestety musialam mu podac caly sloik bo sie tak upominal...
on zarl jak glupi, a ja mialam dusze na ramieniu, czy aby nic mu nie bedzie... i na szczescie nie jest...
reklama
Teddy
Październikowa mać
Kika, bo zapomnialam sie wczoraj spytac....
pisalas, ze dajesz Kubelkowi zupke z butli... czyli dosc zadka mu dajesz...
przez jaki smok??
my sie od poczatku karmimy lyzeczka - sloiczki... ale juz niedlugo bede sama gotowac malemu i nie wiem ile tego wywaru dodawac...
gdzies czytalam, ze im mniej tym lepiej, bo wlasnie w tym wywarze zostaje to, co sie niezbyt zdrowego z warzyw wygotowuje i wlasnie ten wywar moze uczulac...
ile Ty tego dodajesz??
pisalas, ze dajesz Kubelkowi zupke z butli... czyli dosc zadka mu dajesz...
przez jaki smok??
my sie od poczatku karmimy lyzeczka - sloiczki... ale juz niedlugo bede sama gotowac malemu i nie wiem ile tego wywaru dodawac...
gdzies czytalam, ze im mniej tym lepiej, bo wlasnie w tym wywarze zostaje to, co sie niezbyt zdrowego z warzyw wygotowuje i wlasnie ten wywar moze uczulac...
ile Ty tego dodajesz??