reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

no wlasnie jest wszystko oprocz serka... ;)
ale Twoj wybor...

jesli powiedzialas lekarce nt. tego jak sie zywicie, to co nam dzisiaj, to pewnie nie miala zastrzezen, ale jesli powiedzials wszystko co bylo jeszcze do zeszlego tygodnia to.... eeeee, chyba nie powiedzialas... ;) ;) ;)

doooobra, juz nic nie mowie.... ;)

reklama
zrobilam dzisiaj to danie paprykowo- cukiniowe Doxy dla Anuli.....super sama takie wlasnie jadam tylko ze podduszone-podpieszone na patelni.
Papryczka mala.
cukinia mala
pomidorek sredni
2 male ziemniaczki mlode
i okolo 30 dkg mieska gotowanego z kurczaka

maselko i woda :)
pycha......mala sie zajadala az wskakiwala na lyzke :)

moglabym to samo skopiowac do obiadkow deserkow ;)

papryki jeszcze nie dawalam... bo sie boje takiej "odchodzacej" skorki...
z pomidora to latwo obrac, wiec nie ma problemu... :)

no wiec zmiksowala sie ta papryka tak roznie, powybieralam wieksze kawalki na talerzyk ale i te Anula zjadla.....ale jeszcze 2 tygodnie temu by to wypluwala, wiec mysle, ze dzieci przyzwyczajaja sie jakos do konsystensci.....mam nadzieje, ze nie przylepi sie gdzies po drodze......

ja sie tego przylepienia boje... :)

dorosly czlowiek ma pelen garnitur, a tez nie zawsze gobrze pogryzie, a taka dzidzia...
...w koncy sie przelamie, jak do tego jaja, ale moze najpierw sprobuje sparzyc i zdjac skorke....

chyba byloby lepiej Teddy
Ja zawsze zciagam z pomidora sobie tez ale z papryki nie, a moze trzebaby bylo.

Misiu, papryka sie dobrze obiera jak jak wsadzic na chwile do goracego piekarnika. nie wiem czy wrzatek da rade...

reklama
Teddy, piekarnik az sie skorka zwegli i do foliowej zamknietej torebki. Sama odchodzi.,
Shady - w takich serkach jest wylacznie chemia, jak chcesz dawac dziecku chemie tro i do fast foodw go zaprowadz. W serku sklad mniej wiecej taki sam jaki w hamburgerze;)

Do góry