reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o karmieniu piersia

reklama
Kurde moja przytyła dopiero 150g przez 10 dni. Tylko ona zaczeła dopiero tracic wage jak wyszła ze szpitala i przestali jej podawac kroplowki.

Jam mam pytanko ile wasze dzieciaki tyja na tydzien?

Normy wynoszą:
15-30 g / dobę
150-200g / tydzień
600 - 1000 g/ miesiąc
Mam pytanko do dziewczyn z Irlandii. Wiecie może gdzie można zważyć dziecko? Bo ostatnio była ważona 2 tygodnie po porodzie, następne ważenie 6 tygodni po porodzie i koniec !:szok: A ja chciałabym sprawdzić czy dobrze przybiera.

Normy wynoszą:
15-30 g / dobę
150-200g / tydzień
600 - 1000 g/ miesiąc
Mam pytanko do dziewczyn z Irlandii. Wiecie może gdzie można zważyć dziecko? Bo ostatnio była ważona 2 tygodnie po porodzie, następne ważenie 6 tygodni po porodzie i koniec !:szok: A ja chciałabym sprawdzić czy dobrze przybiera.

to moj poza norma od 19czerwca(wazyl 3960g ) do wczoraj waga5000g przytyl kilo Jakaś dieta przymusowa chyba :confused::-D

Byłam u lekarza i nie mam sie martwic. Poniewaz była w szpitalu 4 doby bez jedzenia i ciagle nawadniana kroplowkami to dopiero po wyjsciu zaczeła tracic wage i ta wode. Pani doktor stwierdziła ze mała ładnie wyglada i nie mam sie martwic.
No i musz napisac ze u mojej małej tylko przez jelito cieenkie idzie, grube jest nieczynne wiec pewnie dlatego tez troche mniej bedzie przybierac na wadze.

Ostatnia edycja:
Normy wynoszą:
15-30 g / dobę
150-200g / tydzień
600 - 1000 g/ miesiąc
Annya - u Public Nurse mozna wazyc.

reklama
Do góry