reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko o karmieniu piersia

reklama
Kurde moja przytyła dopiero 150g przez 10 dni. Tylko ona zaczeła dopiero tracic wage jak wyszła ze szpitala i przestali jej podawac kroplowki.

Jam mam pytanko ile wasze dzieciaki tyja na tydzien?

Normy wynoszą:
15-30 g / dobę
150-200g / tydzień
600 - 1000 g/ miesiąc
Mam pytanko do dziewczyn z Irlandii. Wiecie może gdzie można zważyć dziecko? Bo ostatnio była ważona 2 tygodnie po porodzie, następne ważenie 6 tygodni po porodzie i koniec !:szok: A ja chciałabym sprawdzić czy dobrze przybiera.

Normy wynoszą:
15-30 g / dobę
150-200g / tydzień
600 - 1000 g/ miesiąc
Mam pytanko do dziewczyn z Irlandii. Wiecie może gdzie można zważyć dziecko? Bo ostatnio była ważona 2 tygodnie po porodzie, następne ważenie 6 tygodni po porodzie i koniec !:szok: A ja chciałabym sprawdzić czy dobrze przybiera.

to moj poza norma od 19czerwca(wazyl 3960g ) do wczoraj waga5000g przytyl kilo Jakaś dieta przymusowa chyba :confused::-D

Byłam u lekarza i nie mam sie martwic. Poniewaz była w szpitalu 4 doby bez jedzenia i ciagle nawadniana kroplowkami to dopiero po wyjsciu zaczeła tracic wage i ta wode. Pani doktor stwierdziła ze mała ładnie wyglada i nie mam sie martwic.
No i musz napisac ze u mojej małej tylko przez jelito cieenkie idzie, grube jest nieczynne wiec pewnie dlatego tez troche mniej bedzie przybierac na wadze.

Ostatnia edycja:
Normy wynoszą:
15-30 g / dobę
150-200g / tydzień
600 - 1000 g/ miesiąc
Annya - u Public Nurse mozna wazyc.

reklama
Do góry