reklama
Ech ja nie wiem ile dokładnie mu tygodniowo wychodzi ale na miesiąc to w okolicach 1 kg małemu wychodziło.Jam mam pytanko ile wasze dzieciaki tyja na tydzien?
agata077
Czerwcowa mama 2009
Jam mam pytanko ile wasze dzieciaki tyja na tydzien?
irka norma jest ok 200g na tydzien ..
Jam mam pytanko ile wasze dzieciaki tyja na tydzien?
Normy wynoszą:
15-30 g / dobę
150-200g / tydzień
600 - 1000 g/ miesiąc
Mam pytanko do dziewczyn z Irlandii. Wiecie może gdzie można zważyć dziecko? Bo ostatnio była ważona 2 tygodnie po porodzie, następne ważenie 6 tygodni po porodzie i koniec ! A ja chciałabym sprawdzić czy dobrze przybiera.
agata077
Czerwcowa mama 2009
Normy wynoszą:
15-30 g / dobę
150-200g / tydzień
600 - 1000 g/ miesiąc
Mam pytanko do dziewczyn z Irlandii. Wiecie może gdzie można zważyć dziecko? Bo ostatnio była ważona 2 tygodnie po porodzie, następne ważenie 6 tygodni po porodzie i koniec ! A ja chciałabym sprawdzić czy dobrze przybiera.
to moj poza norma od 19czerwca(wazyl 3960g ) do wczoraj waga5000g przytyl kilo Jakaś dieta przymusowa chyba
irka252
Czerwcowa mama 2009
Byłam u lekarza i nie mam sie martwic. Poniewaz była w szpitalu 4 doby bez jedzenia i ciagle nawadniana kroplowkami to dopiero po wyjsciu zaczeła tracic wage i ta wode. Pani doktor stwierdziła ze mała ładnie wyglada i nie mam sie martwic.
No i musz napisac ze u mojej małej tylko przez jelito cieenkie idzie, grube jest nieczynne wiec pewnie dlatego tez troche mniej bedzie przybierac na wadze.
No i musz napisac ze u mojej małej tylko przez jelito cieenkie idzie, grube jest nieczynne wiec pewnie dlatego tez troche mniej bedzie przybierac na wadze.
Ostatnia edycja:
Tacjana - znalazłam coś o problemach z piersiami przy karmieniu. Może Ci się przyda.
Tu masz linka
Jak przetrwać problemy z karmieniem piersią? - BabyBoom
Tu masz linka
Jak przetrwać problemy z karmieniem piersią? - BabyBoom
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Annya - u Public Nurse mozna wazyc.Normy wynoszą:
15-30 g / dobę
150-200g / tydzień
600 - 1000 g/ miesiąc
reklama
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Moja między 200 a 300 g, ale jest wyłącznie na mleku modyfikowanym.Jam mam pytanko ile wasze dzieciaki tyja na tydzien?