reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko O Karmieniu Piersia I Butelka

kasirka - a Ty nie możesz poprostu powiedzieć NIE i koniec!!!nie ma rano czy wieczór - co Ty smok jesteś? - im dłuzej to przeciągasz tym trudniej - uwierz - bez cyca też się da zyć--- co to jest zeby ponad 2 letnie dziecko wisiało czy zasypialo przy piersi - a fujjjj:eek:---- łatwo jest ustąpić gdy dziecko wymusza płaczem i dla swietego spokoju dać - ale przecież nie o to chodzi..
czesto mat chce wymusić płaczem i nie raz łapię się już ze ustąpiłambym ale wtedy zapala mi się swiatełko i mówie - mozesz sobie płakać - ja z płaczącym nie rozmawiam...

powodzenia zyczę i konsekwencji- nie daj się !!!

reklama
kasirka zgadzam sie z hana:tak:powiedz "nie" i twardo sie tego trzymaj,jak placze wytlumacz na spokojnie inzostaw az mu przejdzie:tak:wiem wiem latwo sie mowi mi sie serce kraje jak Emilka wlacza syrene ale wiem ze to wiecej histeria i ja olewam...A Maciek ssie jak jest ewidentnie glodny czy dla przyjemnosci?

KASIRKA zgadzam sie, trzeba stanowczo, bo to chyba jak u nas ze smokiem dziala, jak zabralismy smoka, to trzy h wyla, histeryzowala, gdyby nie M to bym polegla i oddala, bo mi jej szkoda bylo, w koncu padla z wyczerpania, a na drugi dzien bylo juz w miare, kolejnego coraz lepiej

Kasira-i ja zgadzam się z dziewczynami:tak: Konsekwencja to klucz do sukcesu, a im dłużej będziesz to przeciągać, tym trudniej będzie odstawić małego :sorry: A przecież on już skończył dwa lata i pierś na pewno nie powinna kojarzyć mu się już z jedzeniem:tak: Popatrz na Koralka-też długo walczyła, ale w końcu się udało:-)

no kasirka do dziela... to ty decydujesz...nie twoj synek...to sa twoje piersi nie jego! jak se chce possac to niech urosnie i se znajdzie dziewczyne :-D

dzięki dziewczyny za Wasze opinie i nawalenie mi do głowy przecież to ja mam rządzić hihihi
kasirka zgadzam sie z hana:tak:powiedz "nie" i twardo sie tego trzymaj,jak placze wytlumacz na spokojnie inzostaw az mu przejdzie:tak:wiem wiem latwo sie mowi mi sie serce kraje jak Emilka wlacza syrene ale wiem ze to wiecej histeria i ja olewam...A Maciek ssie jak jest ewidentnie glodny czy dla przyjemnosci?

sama już nie wiem :baffled: ale nie jest źle powiedziałam że chore cycusie i w sumie to już tylko przytula jak zasypia....zostało tylko nad ranem tak około 4-5 ale to już pestka, mam nadzieję że niedługo będzie po wszystkim ;-)

KASIRKO-o jej a ja myslalam ze juz dawno po:tak:no nic trudno,musisz sie kiedys zawzia i powiedziec twardo NIE!moja babcia karmila mojego wujka do 6 roku zycia dopoki nie zaszla z moja mama w ciaze,a jak nie chciala dac mu cyca to przewracal ja na lozko i sam bral:-D:-D:-D

reklama
Do góry