reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Oj kurcze, no to już nie fajnie. A żółtka nie chce jeść? Niby żółtko dobre na anemię.
F
Fiołek2010
Gość
Czechow nie gadaj z okęcia nie jest tak daleko.jakbys sie kiedys nudziła to zapraszamy. moze nasze dwa niejadki w towarzystwie zaczną jeśc;-)
Black niby dziecko zagłodzic sie nie da ale ja juz mam doswiadczenie w tym temacie. Fiolcia zatykala sie wodą,nie chciała jesc jak tylko czuła głód to piła dużo bardzooo dużo.dlatego ja jej do końca nie wierze.czasem ma gorsze dni jak wczoraj bo jadła po 60ml kaszki ale dzis nadrabia.jeden dzien moge jej darowac;-)
to która chce te słoiczki???pisac mi tu szybko;-);-)
Black niby dziecko zagłodzic sie nie da ale ja juz mam doswiadczenie w tym temacie. Fiolcia zatykala sie wodą,nie chciała jesc jak tylko czuła głód to piła dużo bardzooo dużo.dlatego ja jej do końca nie wierze.czasem ma gorsze dni jak wczoraj bo jadła po 60ml kaszki ale dzis nadrabia.jeden dzien moge jej darowac;-)
to która chce te słoiczki???pisac mi tu szybko;-);-)
BlackWizard
A moja z kolei pić nie chce. Tylko by jadła. Teraz na szczęście jest na etapie naśladowania wszystkiego co robi starsza i próbuje z niekapka pić i się jej podoba.
F
Fiołek2010
Gość
u nas niekapek służy tylko do zabawy, do picia jest tylko i wyłącznie butelka albo kubeczek plastikowy
Oj kurcze, no to już nie fajnie. A żółtka nie chce jeść? Niby żółtko dobre na anemię.
Raz zje trochę żółtka a na drugi dzień wypluwa - więc jest różnie....Myślę pozytywnie... Tylko nie wiem jak to będzie bo w styczniu chcę iść do pracy a czasu kruca bomba coraz mniej....
Picie - z niekapka nauczyła się bardzo szybko ale co ma w buzi to wypluwa więc piciem tego nazwać nie można
BlackWizard
Moja na szczęście wszystko małpuje od Julki, a Julka od niej. Ania coś je to Julka też chce. I dzięki temu przez miesiąc mi kilogram przytyła i nie wygląda aż tak źle, bo wcześniej to chudzina straszna :-)
F
Fiołek2010
Gość
Sel no to faktycznie malutko. ja myslalam ze my malo a my ok 8kg wiec juz sie nie stresuje;-)
co do żóltka to u nas jest plucie nim na odległosc;-)
co do żóltka to u nas jest plucie nim na odległosc;-)
reklama
Sel
no wedlug polskich wyznacznikow centylowych jestesmy grubo pod ...wg angielskich na przedostatniej lini i powiedzieli ze jest gut bo bylismy na ostatniej.
My jedlismy jajeczniczke z zoltka i cala wrabala smakowala ale zdziwienei bylo przy pierwszej porcji.
Podziel się: