reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

:-D Kurcze....widze ze zabraklo nam watku nt mody ciazowej....:-D :-D wtedy pewnie bym wkleila, bo te spodenki wlasnie przez internet zamawialam.....i sa naprawde OK....i jeszcze jak zamawialam to byla na nie promocja 79 zl a teraz sa po 129............:-p

reklama
Ja nie mam spakowanej torby, ba nawet nie mam połowy rzeczy, które powinnam do niej włożyć, ale zakupy to jeden dzień i mam nadzieję że zdążę.

Tak, tak ANETA pisz więcej na temat tych spodni co by mi na pewno nie było szkoda, że sobie takich nie kupiłam tylko się cisłam w te wszystkie niewygodne albo ze stanem po szyję:-( :-) ;-)

ANULA gratulacje z powodu spakowanej torby :) . Teraz już Ci tylko czekac pozostało.

Moja torba nadal nie spakowana, a zreszta jak torba jak musze zacząc od jej kupna :)

Mojego maleństwa nie sposób nie głaskać, bo tak sie wypina, ostatnio obraca sie pleckami i wypina pupkę-tak przynajmniej wnioskuję, bo robi mi sie kwadratowy brzuch z widocznym prawie że kętem 90 stopni:laugh2: Momentami jest wręcz brutalny, tak się wierci wiercipiętek;-) Aktywny szczególnie około północy no i oczywiście jak zjem coś słodkiego:confused: Ciekawe co on sobie myśli...

:-D pewenie cieszy sie ze mamusia takie dobre rzeczy wcina:-D Ja tez nie moge cie powstrzymac i glaszcze ale ostatnio grzesiek na mnie krzyczy ze jeszcze skurcz wywolam weoc chociaz paluszkiem glszcze po dupci jak wypnie :-D

reklama
Do góry