reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Moj maz oglada namietnie boks a synek codziennie boksuje mamusie !!!!- juz wiem w kogo sie wdal !!!!
Dzisiaj bylismy z mezem u lekarza, podczas uzg spytalismy sie czy widac dokładnie jaka jest płec dzidziusia, lekarka powiedziała ze widac, wiec poprosilismy ja zeby niczego nam nie zdradzała tylko pozwoliła nam samemu zobaczyc.Pokazała nam...i dopatrzylismy sie.Moj maz od razu krzyknał ze dziewczynka, ja nic sie nie odezwałam tylko usmiechnełam sie do siebie i przyznam, ze jestem tego samego zdania.Lekarka w sumie nie przyznała nam racji i nie zaprzeczyła, usmiechneła sie tylko i odpowiedziała na okrzyk meza "ale pan spostrzegawczy".A czy jest, okarze sie jak dzidzius przyjdzie na swiat.Dzis najwazniejsze jest dla nas zdrowie malenstwa.
ANETA, MONIKA no to mnie uspokoiłyście bo mnie też tak czasami w macicy kuje i się martwiłam czy to przypadkiem nie jakies początki prób wydostania się mojego dziciaczka na swiat ( szczególnie, ze dwa tygodnie temu miała rozwarcie) ale skoro nie tylko ja tak mam to chyba wszystko jest ok
A żebra to tez mnie bolą bo synek głowa w dół od jakis dwóch tygodni wiec kopie w te zeberka i kopie , czasami to az się wyprostowac nie moge nie mówiąc o oddychaniu.
A żebra to tez mnie bolą bo synek głowa w dół od jakis dwóch tygodni wiec kopie w te zeberka i kopie , czasami to az się wyprostowac nie moge nie mówiąc o oddychaniu.
Monika K-W
Fan(ka)
Kasira jest nas dwie bo ja tez nie wiem i nie chce wiedziec che niespodzianke .
reklama
KASIRA - ja tez mam taki filmik, tylko moj maluszek jest zlosliwcem i jak zaczynalam nagrywac to sie uspokajal i nie widac jak naprawde potrafi sie ruszac
A dzisiaj od rana tak strasznie sie przeciaga, ze chyba mi brzuch zaraz peknie.....wlasnie trzymam laptopa na kolanach i on go przesunal tym przeciaganiem.....
A dzisiaj od rana tak strasznie sie przeciaga, ze chyba mi brzuch zaraz peknie.....wlasnie trzymam laptopa na kolanach i on go przesunal tym przeciaganiem.....
Podziel się: