reklama
M
m_ktosia
Gość
nie no jak chlopak w rozowym?, widzialyscie faceta w rozowym na ulicy?, to wiecie z czym to sie kojarzy;-) ale z niemowlaczkiem to inna sprawa , szczegolnie jak wszystko juz opsika i te rozowe spiochy tylko zostana
NICZKA - ja ostatnio czytalam, ze wiekszosc ludzi uodparnia sie na cytomegalie w wyniku przebytych infekcji (jej objawy sa ponoc podobne do grypy...), wiec rzadko spotykane jest zachorowanie w ciazy....Wiec bedzie dobrze, nic sie nie martw :-)
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Mona ja już jakiś czas temu,gdzieś pisałam że własnie czuje mniej ruchów maluszka,teraz to już wogóle czuje jak dosłownie pod skóra się znajduje i jak się rozpycha czy porusza to czuje to i jest czasami aż tak dziwnie-pod samą warstwą skóry czasami mam wrażenie że mi ta skóra pęknie i maluch wyleci hehe:-) nie umiem teGo opisać w każdym razie dzieciaczki są już duże i mają malutko miejsca tzn coraz mniej i nie fikają tak jak wczesniej :-)
:-) Ja tez jestem za tradycyjnym podzialem kolorystycznym;-) .....i powiem szczerze ze nie slyszalam o tym zeby w jakichs rejonach Polski bylo z tym inaczej.....no ale coz, czlowiek uczy sie przez cale zycie....
Dziewczyny, a czy wy to daleko kilometrowo i czasowo bedziecie miały do szpitala w którym zamierzacie rodzic?
Bo ja to będę miał jakies 40km i około 50min jazdy no i to mnie najbardziej przeraża.
Kórcze bo w sumie to raczej nie realne abym od pierwszych bóli w tym czasie urodziła ale zawsze....... Czy ja wiem jak taki stres moze wpłynąc na mój poród.
Bo ja to będę miał jakies 40km i około 50min jazdy no i to mnie najbardziej przeraża.
Kórcze bo w sumie to raczej nie realne abym od pierwszych bóli w tym czasie urodziła ale zawsze....... Czy ja wiem jak taki stres moze wpłynąc na mój poród.
reklama
ojej MONA - faktycznie troszke daleko....
ja mialam w zasadzie spory wybor ;-) , do mojego szpitala mysle ze np w nocy da sie dojechac w 10 minut, uwzgledniajac korki na drogach wychodzi tak 20-25 minut....
No i mam 2 inne szpitale do ktorych moglabym dojechac troche szybciej......
ja mialam w zasadzie spory wybor ;-) , do mojego szpitala mysle ze np w nocy da sie dojechac w 10 minut, uwzgledniajac korki na drogach wychodzi tak 20-25 minut....
No i mam 2 inne szpitale do ktorych moglabym dojechac troche szybciej......
Podziel się: