reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

Mi ostatnio lekarka powiedziała, ze prawdopodobnie bede miała cesarke, bo mam wązki kanał:sick: i jestem załamana bo bardzo bym chciała rodzic naturalnie.Mysle ze to jest fajne przezycie, a poza tym słyszałam ze po cesarce tez wcale nie jest miło.Podobno bardzo boli brzuch i ze nie wolno sie wogole ruszac, dzidzi tez nie mozna na rece wziac.Powiedzcie czy ktoras z was miała juz cesarke? jak to jest naprawde?

reklama
KICIA jest wiele stron w necie na ten temat, jak wpiszesz do wyszukiwarki.
mysle ze skoro niektorzy jeszcze chca placic pieniadze za to i sobie chwala to nie jest chyba tak zle.

Ja jesli chodzi o cesarke to mysle ze kazda kobieta inaczej sie po niej czuje. Rzeczywiscie niektore potrzebuja sporo czasu zeby dojsc po niej do siebie bo boli przez kilka dobrych dni nie mozna sie za bardzo ruszac ciezko jest z karmieniem itd. Niektore natomiast sobie chwala te metode. Np bratowa mojej znajomej miala 3 cesarki i mowi ze normalnie rodzic by nie chciala. Sprawna byla po 2 czy 3 dniach i zadnych skutkow ubocznych nie miala. W 100% byla zadowolona. Ja mam mieszane uczucia:confused: ...

niewiem czy to prawda ale doszly mnie sluchy ze za cesarke na zyczenie trzeba placic
car093pb___.png

Jeżeli nie ma żadnych wskazań medycznych do cc - nie ma skierowania od lekarza, a jej wykonanie to tylko widzimisię pacjentki to owszem - taka cesarka jest płatna.

HURA HURA:-) :-) :-) bedziemy mieli corcie!!! dzisiaj lekarka powiedziala ze widac wargi sromowe:tak: ja tam przyznam sie szczerze nic takiego nie widzialam ale gin zna sie na rzeczy wiec zostalo mi nic innego jak uwierzyc:-) :-) cieszymy sie ogromnie bo juz od poczatku ciazy nazywalismy brzuszek Emilka!!!:happy: :happy: :happy:

Wielkie gratulacje SZMINA,
cieszę się, że przybywa kwietniowych dziewczynek:tak: . Na początku był taki wysyp chłopców, ale teraz widzę, że może być po równo:-D .

HURA HURA:-) :-) :-) bedziemy mieli corcie!!! dzisiaj lekarka powiedziala ze widac wargi sromowe:tak: ja tam przyznam sie szczerze nic takiego nie widzialam ale gin zna sie na rzeczy wiec zostalo mi nic innego jak uwierzyc:-) :-) cieszymy sie ogromnie bo juz od poczatku ciazy nazywalismy brzuszek Emilka!!!:happy: :happy: :happy:

reklama
Do góry