reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

mi to dzis maleństwo nie daje spokoju kopie jak opetany...może to dlatego że byłam dziś na spacerku po długiej przerwie i napewno super się dotleniło:-)

reklama
No na pewno. Ja też tak miałm jak pochodziłam po dworku i przyszłam do domu to mój synuś kopał i kopał:-) . Teraz troche mniej kopie bo z domciu nie wychodzimy i lezymy to i znudzony jest tym wszystkim zreszta tak jak i ja. :sick:

ojjj nasz brojek to jego ulubiona pora to 22i tak do 23 potrafi fikac jak szalony i rozpychac sie w 4 strony swiata a najlepsza jest czkawka o 2 w nocy :-D

Kórcze, a mój to jeszcze czkawki nie miał, chyba i moze i dobrze bo to chyba nic przyjemnego dla takiego dzieciaczka :hmm:
WIKI a skąd wiesz, że to czkawka?

bo to jest takie uczucie nie kopniecia nie zadne wypychania tylko takie typowe jak u doroslego drganie co jakis czas w tym samym miejscu a wiem gdzie ma glowke i tak smeisznie az brzucholek podskakuje w tym miejscu :-D maz mi niewierzyl ale obudzilam go ostatnio w nocy i faktycznie tez mi pzryznal racje:-D

No i dziś jest sto dni do porodu:tak: coraz to bliżej:-) czas leci nieubłagalnie, pamiętam że przed maturą zleciało jak z bicza strzelić.Teraz napewno będzie to samo!:-D Kto do nas dołączy?

reklama
Ja jak czytac wasze posty to mam wrazenie ze mj dzidzolek wogole sie nie rusza. Wczoraj bylismy na usg tak zeby sie uspokoic i dziecko sie nie ruszalo, lekarz mowil, ze wszystko dobrze, serduszko bije itd i ze poprostu spi.... ale ja bym chciala zeby sie bardziej ruszal... chyba rozumiecie o co mi chodzi.
Moze poprostu taki spokojny nasz synek

Do góry