reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

reklama
lastrada super że masz filmik...ja też bym chciała ale nie wiem czy to mozliwe chodzę na kasę do lekaża:confused:

Hej.
Kasira te filmiki to są nagrywane tylko w prywatnych gabinetach, tam gdzie wykonują usg 3D. Tak przynajmniej jest we Wrocławiu, kosztuje to 80zł wizyta, 20zł nagranie filmiku, 20zł kolorowe zdjęcie.

Witam :) ...
Jestem nowa i postaram się nadrobić troszeczke na waszych wątkach :) ..
Jeżeli chodzi o płeć to powiem tylko tyle,że na ostatniej wizycie u gina podglądaliśmy maluszka na USg tak jak zawsze zreszta :) ...
No i bardzoo bardzoo chciałam wiedzieć czy będe miała syneczka czy córcie ...maluszek się strasznie wiercił,kopał,ruszał nóżkami że ciężko było zajrzeć miedzy nóżki ... gin starał się zobaczyć i mówi że jak na jego oko to widzi "jajeczka" ale nie jest pewien w 100% ... więc jeszcze zobaczymy :) ...A mi przeczucie mówi że będzie córcia :) hie hie ale w sumie nie ważne,najważniejsze żeby maluszek był zdrowy :)

Na początku czułam bąbelki w brzuszQ,potem delikatne pukanie od środka ale to pukanie było raczej skierowane w stronę moich wnętrzności :-) więc zastanawiałam się czy to Maleństwo czy może w jelitach tak mi się przelewa ... Z czasem czułam mocniejsze pukanko,które można już w sumie nazwać kopniaczkami :-) a do tego jak za długo siedze,albo leże na boczQ i się przekręcam na plecy to czuje jak MojeMalutkie Serduszko się wypina,czasami tak mocno że aż mnie to boli :-) ... Jak przyłoże słuchawki do brzuszka i włącze muzyczke to wtedy mój brzuchol zaczyna falować a Mój Robaczek szaleje hie hie ....

ŻYCZĘ PRZYJEMNYCH I CORAZ MOCNIEJSZYCH KOPNIACZKÓW MAMUSIE :-) :-) :-) :-)

Mona i jak wrażenia ?? :-) super uczucie co :-) tak jakby maluszek ruszał nie tylko nóżką czy rączką ale całym ciałkiem hehe albo jednocześnie nóżkami i rączkami :-)

Wiesz mój synek jak mu puścilam muzykę to odwrotnie, uspokoił się i chyba usnął bo wcale, a wcale go nie czułam, a może to nie ten rodzaj muzyki ;-) :-)

reklama
Do góry