reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

reklama
lastrada super że masz filmik...ja też bym chciała ale nie wiem czy to mozliwe chodzę na kasę do lekaża:confused:

Hej.
Kasira te filmiki to są nagrywane tylko w prywatnych gabinetach, tam gdzie wykonują usg 3D. Tak przynajmniej jest we Wrocławiu, kosztuje to 80zł wizyta, 20zł nagranie filmiku, 20zł kolorowe zdjęcie.

Witam :) ...
Jestem nowa i postaram się nadrobić troszeczke na waszych wątkach :) ..
Jeżeli chodzi o płeć to powiem tylko tyle,że na ostatniej wizycie u gina podglądaliśmy maluszka na USg tak jak zawsze zreszta :) ...
No i bardzoo bardzoo chciałam wiedzieć czy będe miała syneczka czy córcie ...maluszek się strasznie wiercił,kopał,ruszał nóżkami że ciężko było zajrzeć miedzy nóżki ... gin starał się zobaczyć i mówi że jak na jego oko to widzi "jajeczka" ale nie jest pewien w 100% ... więc jeszcze zobaczymy :) ...A mi przeczucie mówi że będzie córcia :) hie hie ale w sumie nie ważne,najważniejsze żeby maluszek był zdrowy :)

Na początku czułam bąbelki w brzuszQ,potem delikatne pukanie od środka ale to pukanie było raczej skierowane w stronę moich wnętrzności :-) więc zastanawiałam się czy to Maleństwo czy może w jelitach tak mi się przelewa ... Z czasem czułam mocniejsze pukanko,które można już w sumie nazwać kopniaczkami :-) a do tego jak za długo siedze,albo leże na boczQ i się przekręcam na plecy to czuje jak MojeMalutkie Serduszko się wypina,czasami tak mocno że aż mnie to boli :-) ... Jak przyłoże słuchawki do brzuszka i włącze muzyczke to wtedy mój brzuchol zaczyna falować a Mój Robaczek szaleje hie hie ....

ŻYCZĘ PRZYJEMNYCH I CORAZ MOCNIEJSZYCH KOPNIACZKÓW MAMUSIE :-) :-) :-) :-)

Mona i jak wrażenia ?? :-) super uczucie co :-) tak jakby maluszek ruszał nie tylko nóżką czy rączką ale całym ciałkiem hehe albo jednocześnie nóżkami i rączkami :-)

Wiesz mój synek jak mu puścilam muzykę to odwrotnie, uspokoił się i chyba usnął bo wcale, a wcale go nie czułam, a może to nie ten rodzaj muzyki ;-) :-)

reklama
Do góry