reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Witam ...
Jestem nowa i postaram się nadrobić troszeczke na waszych wątkach ..
Jeżeli chodzi o płeć to powiem tylko tyle,że na ostatniej wizycie u gina podglądaliśmy maluszka na USg tak jak zawsze zreszta ...
No i bardzoo bardzoo chciałam wiedzieć czy będe miała syneczka czy córcie ...maluszek się strasznie wiercił,kopał,ruszał nóżkami że ciężko było zajrzeć miedzy nóżki ... gin starał się zobaczyć i mówi że jak na jego oko to widzi "jajeczka" ale nie jest pewien w 100% ... więc jeszcze zobaczymy ...A mi przeczucie mówi że będzie córcia hie hie ale w sumie nie ważne,najważniejsze żeby maluszek był zdrowy
Jestem nowa i postaram się nadrobić troszeczke na waszych wątkach ..
Jeżeli chodzi o płeć to powiem tylko tyle,że na ostatniej wizycie u gina podglądaliśmy maluszka na USg tak jak zawsze zreszta ...
No i bardzoo bardzoo chciałam wiedzieć czy będe miała syneczka czy córcie ...maluszek się strasznie wiercił,kopał,ruszał nóżkami że ciężko było zajrzeć miedzy nóżki ... gin starał się zobaczyć i mówi że jak na jego oko to widzi "jajeczka" ale nie jest pewien w 100% ... więc jeszcze zobaczymy ...A mi przeczucie mówi że będzie córcia hie hie ale w sumie nie ważne,najważniejsze żeby maluszek był zdrowy
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Na początku czułam bąbelki w brzuszQ,potem delikatne pukanie od środka ale to pukanie było raczej skierowane w stronę moich wnętrzności :-) więc zastanawiałam się czy to Maleństwo czy może w jelitach tak mi się przelewa ... Z czasem czułam mocniejsze pukanko,które można już w sumie nazwać kopniaczkami :-) a do tego jak za długo siedze,albo leże na boczQ i się przekręcam na plecy to czuje jak MojeMalutkie Serduszko się wypina,czasami tak mocno że aż mnie to boli :-) ... Jak przyłoże słuchawki do brzuszka i włącze muzyczke to wtedy mój brzuchol zaczyna falować a Mój Robaczek szaleje hie hie ....
ŻYCZĘ PRZYJEMNYCH I CORAZ MOCNIEJSZYCH KOPNIACZKÓW MAMUSIE :-) :-) :-) :-)
ŻYCZĘ PRZYJEMNYCH I CORAZ MOCNIEJSZYCH KOPNIACZKÓW MAMUSIE :-) :-) :-) :-)
reklama
Podziel się: