reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

Tez myslalam czy tak nie zrobic z ubrankami dla dziecka jak Ty Kasirka bo u mnie w szpitalu tez nie trzeba miec swoich tylko jak ktos sobie zyczy ale z drugiej strony to zmieszcza mi sie one do torby bezproblemowo wiec nie szkodzi ich zabrac od razu. Zobacze jeszcze. Najlepiej to jakby bylo juz po. wtedy nie zastanawialybysmy sie nad takimi rzeczami :tak: .

reklama
O tym nie pomyslalam! Nie wiem nawet czy trzeba miec swoje czy nie. Musze sie dowiedziec. Ale w sumie sztucce i kubek tez zbyt wiele miejsca nie zajma wiec jakbym wziela a okazaloby sie ze niepotrzebnie to nic by sie nie stalo. A torbe bedzie taszczyl M wiec jej ciezar nie powinien mnie martwic :-D .

a ciekawa jestem jak to bylo z sami torba, bo ona wrocila z tego szpitala i napisala ze teraz musi wszystko wyprac i przepakowac i obawiam sie ze nie miala na to czasu, to moze sie musiala na predce pakowac,
zreszta
niedlugo sama nam opowie bo jesli wszystko poszlo bez komplikacji to powinna juz wracac do domciu:tak:

M_ktosiu dokladnie o tym samym niedawno pomyslalam: co z torba Sami :tak: . Napewno dala z nia rade a teraz jest juz z Kubusiem i ciaza jest dla niej juz tylko wspomnieniem :tak: .

Ja tez nie wiem czy mam brac swoje sztucce itd, ale nie kojarze zeby w szkole rodzenia o tym mowili.Chyba by powiedzieli, co nie?
Oczywiscie calej torby nadal nie mam spakowanej, ale co tam jeszcze mam 14 dni do terminu to przeciez nie urodze dzis hihi
Szlafrok mam tez taki gruby frotte. Wole go wziac, zmaiast kupowac jakis nowy, bo go lubie i bedze mi cieplo, a podobno po porodzie bywa chlodno, bo cos tam sie w organizmie dzieje. Zamierzam szlafrok spakowac do reklamowki, a cala reszte do torby

za nim tu nao\pisałyście o sami to właśnie posłałam jej smsa....kurcze mamy podobne myśli :-) jak coś odpisze dam znaka :-)

reklama
Do góry