reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
polis dzieki! Ostatnio widze sporo ich na ulicy sa zgrabniutkie i bardzo mi sie podobaja, na pewno bede szukac takiego uzywanego
rachell mnie przekonala opinia zawitkowskiego na ich temat, no coz pozostaje nam wierzyc ze nie sa ;)

rachell nasza Maja tak samo, też się ślizga. Ale nie wiedziałam, że puzzle sa toksyczne. Zamówiłam te co jtaudul. Co prawda w paczce jest 8 puzzli (dziwne co?) ale zamówiłam dwie paczki. Na nasz kąt i tak potrzebuje 15 elementów.

Dziewczyny, czaję się na krzesełko do karmienia. Już prawie kliknęłam, ale zaczęłam rozmyślać i się wahać (zawsze tak mam, no ale w końcu jestem spod wagi ;-)). I już sama nie wiem czy plastikowe cze drewniane? Czy jest jakaś różnica oprócz możliwości regulacji przy plastikowym? Pomijam zupełnie kwestię wyglądu.

ja bardzo chcialam to drewniane z żyrafką ale kuzynka chce mi oddac takie regulowane plastikowe. Sama tez sie czaiła na to drewniane ale tłumaczyła mi, że w nim Maja bedzie siedziała dopiero kolo 8-9 miesiaca kiedy stabilnie sama bedzie siedziec a w tym co chce nam dac pozycja jest nawet taka jak bujaczek albo fotelik wiec moze siedziec w nim juz teraz.

rachell tez jestem waga i robie identycznie jak Ty :-) chce juz cos kupic , czesto sie rozmyslam albo odkladam na nast dzien:) Tak jak pisze Doriss takie w takim plastikowym dzieciaczek moze juz siedzie bo mozesz siedzenie rozlozyc do pozycji prawie lezacej . Moja uwielbia w nim byc , ale nie cierpi jak zapinam ja w pasy momentalnie jest czerwona i nadyma sie jak zabka :-) Nie wiem jak drewniane ale plastiwoke ma kolka i mozesz je swobodnie przesuwac no i wydaje mi sie ze jest wygodniejsze niz drewniane :-) takie jest moje zdanie :-)

reklama
rachell nasza Maja tak samo, też się ślizga. Ale nie wiedziałam, że puzzle sa toksyczne. Zamówiłam te co jtaudul. Co prawda w paczce jest 8 puzzli (dziwne co?) ale zamówiłam dwie paczki. Na nasz kąt i tak potrzebuje 15 elementów.

Ja też wzięłam dwie paczki - Hello Kitty i Kubusia i złożyłam wszystko razem ale teraz z 5 kawałków zrobiłam pudełeczko na zabawki bo na razie miejsca dla Oli wystarczy na pozostałych. Też nie wiedziałam o toksyczności, nawet opakowania nie mam po tych puzzlach żeby sprawdzić. :-(

Do góry