reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

my tez szukamy nosidła ale z zamiarem kupna we wrześniu ,więc sporo mam czasu do zdecydowania się na jakimś . Aktualnie jestem na etapie zabawek ;)

madziadk sprawdzałaś ceny zabawek vtecha w DE ? to jest niemiecka firma jak się nie myle i powinna byc tutaj taniej . Dzisiaj widziałam gazetkę z Pennego i zabawki vtecha są po 5 euro . w poniedziałek mam zamiar się przejechać i zobaczyć je na własne oczy bo cena super .

reklama
Na szafie malucha jedna dziewczyna ma dwie zabawki do raczkowania na sprzedaż: sprzedam zabawki do nauki pełzania i raczkowania - Szafa malucha - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

ta dziewczyna na allegro ma motyla za 19zł. Właśnie go zakupiłam. Z przesyłką 30zl. Juz wczesniej go ogladałam i sie zdecydowałam. Mam nadzieje, ze bedzie fajny'
Playskool motyl interaktywny, ucieka i spiewa (1748809709) - Aukcje internetowe Allegro

w temacie nosideł sie nie wypowiem, bo sama dostałam takie tanie od kyzynki i Maja była w nim moze z dwa razy po 5 minut. Dla mnie i dla niej to do bani jest. Niewygodne, ma takie sztywne oparcie do pleców i ona sie w tym chwieje. Nie uzywam go wogole.

Jak Majunia pójdzie do mojej mamy to zeby nie wozic wozka nasz zostawie mamie a ja pozyczam od kuzynki. Pewnie i tak nie bede za czesto wyjezdzac bo w domu bedziemy kolo 17.30. Dzisiaj ogladałam ta spacerowke i jest taka trójkołowiec ABC jogger (1755294467) - Aukcje internetowe Allegro
któras z was ma taki?

Ewitko ja wlasnie chce kupic troche lepsze uzywane, bo moze sie okazac ze nie jest potrzebne za duzo a szkoda pieniazkow, poza tym potrzebujemy glownie dlatego ze mala nie lubi wozka dzis pol krakowa nioslam ja na rekach! To ktore pokazalas ma ta wade ze nie ma dobrego obciazenia bioder, a wydaje mi sie ze takie nosidelko powinno byc jak dobry plecak, zeby ciezar sie dobrze rozkladal, poza tym swego czasu probowalam znalezc jakies opinie, ale wszedzie sprowadza sie to do tego ze chusty sa najlepsze... niestety mamy chuste i nie pasuje nam, szczegolnie malej, poza tym trzeba zwrocic uwage zeby przy pochyleniu maluch przypadkiem nie wylecial... a zdarzaja sie takie, powodzenia w szukaniu ja tez poszperam
zle napisalam... o tym wypadaniu oczywiscie chodzilo o nosidelka a nie chusty :)

dlatego takie nosidelko za 26 zl to strata tych pieniedzy........to ktore pokazala ewitka niby egonomiczne ale wlasnie bez szerokiego pasa i caly ciezar bedzie spoczywal na barkach.....a nie na biodrach,i dokladnie jak wspominasz z tych pseudo nosidel dzidzia moze sie wysunac...........wciaz moje zdanie jest takie ze lepiej uzywane kupic za 50 niz nowe tandetne niby ergonomiczne a do dup-------

my tez szukamy nosidła ale z zamiarem kupna we wrześniu ,więc sporo mam czasu do zdecydowania się na jakimś . Aktualnie jestem na etapie zabawek ;)

madziadk sprawdzałaś ceny zabawek vtecha w DE ? to jest niemiecka firma jak się nie myle i powinna byc tutaj taniej . Dzisiaj widziałam gazetkę z Pennego i zabawki vtecha są po 5 euro . w poniedziałek mam zamiar się przejechać i zobaczyć je na własne oczy bo cena super .

napewno to obkukam w poniedzialek))dzieki kochana-)

Ligotka szkoda, ze nie wiedziałam, ze będziesz w Krakowie...
Tylko uzywane nosidełko za 50zł nie tak łatwo znaleźć jak się ma na to tydzień... No ale dzięki za opinie. Będę szukać.

Ostatnia edycja:
Ligotka, wracając do tematu spacerówki parasolki- nasza została już porządnie sprawdzona, jest bardzo fajna, dobrze się prowadzi, mała ma dużo miejsca i też jest zadowolona.

Tak mi zamieszałyście w głowie tymi nosidełkami, że chyba w końcu kupię to mei tai, tylko teraz się zastanawiam, jakie jest lepsze - zapinane na klamry (http://allegro.pl/pentelka-nosidelko-mei-tai-braz-wisnia-rewelacja-i1756935295.html) czy wiązane (http://allegro.pl/nosidelko-mei-tai-i1752939867.html - aukcja się lada moment kończy)? Oba praktycznie w tej samej cenie... wydaje mi się, że wiązanie lepiej dopasuje dziecko i bezpieczniej siedzi, bo pasy jeszcze idą pod pupę, no ale może się mylę, no i nie wiem na ile skomplikowane jest to wiązanie i co z rozwiązywaniem tych zasupłanych z tyłu węzłów. Jeszcze jest to co polecała madziadk http://allegro.pl/timaru-infant-ergonomiczne-nosidelko-do-15-kg-i1744766670.html ale wydaje mi się, że ono juz sporo miejsca zajmuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry