reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Nie wiem jak się ma turkus do robali, bo w Toruniu lgną do każdego koloru ;-) Przynajmniej w moim przypadku.
A szary fajny, bo nie musisz kombinować z dodatkami. Jeśli się zdecyduję, to na szary właśnie.

reklama
dziewczyny, na co zwracać uwagę przy wyborze krzesełka do karmienia? oprócz tego,by się oparcie rozkładało rzecz jasna bo to już od zaraz bym używała jak bym miała?
a co do spacerówek to ja będę używać tej z zestawu tako jumper. Fakt, jest trochę wąska ale damy radę :)

tab pisałaś kiedyś, że zażywasz kwasy DHA. Dzisiaj dostałam gazete Twoj maluszek i zauwazylam reklame omega med DHA dla niemowląt i dzieci, tu piszą, że cena 23zł. Myslałam o nich też ale ja daje Mai mleko Enfamil a ono ma już kwasy DHA wiec nie wiem czy powinnam, żeby nie przesadzić.

oo a tu jest dyche droższy
http://apteka.sc/omega-niemowlat-dzieci-kapsulek-p-6269.html

a dopiero teraz doczytałam, że powyżej 6 miesiaca, no ale to już niedługo:)

Ostatnia edycja:
anusiak my mamy takie KRZESEŁKO stolik do karmienia oddychająca tapicerk (1692732806) - Aukcje internetowe Allegro uzywamy go juz jakies dwa miesiace bo mozna go rozlozyc do pozycji lezacej, dzieki temu mala towarzyszy mi w kuchni, ma kilka regulacji wysokosci, lezenia, wiekszy maluch moze sam na nie wsiadac jak jest najnizej ustawione, ma dwie tacki, material jest fajny bo latwo go czyscic, ma koleczka wiec latwo sie go przenosi i fajnie sklada, dzieki czemu nie zajmuje mi duzo miejsca w kuchni :)

Ligotko, fajne to krzesełko, a można je dostawić normalnie do stołu by dzidzia jak podrośnie obok nas jadła wprost ze stołu? I cena jest przystępna :) a czym się kierowałaś kupując, sama czy z polecenia?

ligotko a wlasnie kuzynka mi zaproponowała, że odda mi swoje krzesełko. I podała mi linka to tego twojego. Weszlam teraz zeby zapytac was o opinie a tu prosze, ty o nim piszesz. Chcialam co prawda to safarii ale moze jak odsprzeda mi w fajnej cenie to sie zdecyduje. Poza tym to tez jest bardzo fajne.Musze jednak jechac do niej zobaczyc na zywo. To dobrze, że polecach, juz coraz wiecej mi sie podoba.

anusia to chyba zalezy od wysokosci stolu, u mnie w kuchni wjezdza pod stol, ja kupilam tak - weszlam na allegro wpisalam krzeselko do karmienia i wybralam sortowanie wg ofert - bylo jednym z najpopularniejszych za rozsadna cene i mialo wszystko na czym mi zalezalo - a wowczas zalezalo mi glownie na kolkach i pozycji lezacej
Doriss mnie tez podobalo sie z wygladu safari, ale dzis wiem ze wyglad nie ma znaczenia, dla mnie jest bardzo praktyczne, zapomnialam wspomniec ze moj dwuletni bratanek byl nim zachwycony, a Paulinka ma przyczepiony do niego palak z zabawkami i towarzyszy mi jak gotuje obiad ;)

anusiak my mamy takie KRZESEŁKO stolik do karmienia oddychająca tapicerk (1692732806) - Aukcje internetowe Allegro uzywamy go juz jakies dwa miesiace bo mozna go rozlozyc do pozycji lezacej, dzieki temu mala towarzyszy mi w kuchni, ma kilka regulacji wysokosci, lezenia, wiekszy maluch moze sam na nie wsiadac jak jest najnizej ustawione, ma dwie tacki, material jest fajny bo latwo go czyscic, ma koleczka wiec latwo sie go przenosi i fajnie sklada, dzieki czemu nie zajmuje mi duzo miejsca w kuchni :)
witajcie.my tez je mamy i jestesmy bardzo zadowoleni .....polecam jest fajne malo zgratne koleczka to dodatkowy atut z mozliwoscia blokowania.........dla mnie ma wszystko czego oczekiwalam.

reklama
byłam dzisiaj u kuzyna i oglądałam to krzesełko. Bierzemy. Ale chcą jeszcze ich małego pokarmić do konca wakacji i wtedy je dostaniemy. Co prawda chcialam Safari ale skoro mam dostac rownie fajne za darmo to czemu nie.
Wsadzilismy w nie Maje to siedziala spokojnie prze dobre 20 minut a to dlugo jak na nią. Nogi wywaliła na stól i zaczęła pluc pierdząc buźką:))) Wazne, że dziecku sie podoba:)))

Do góry