reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Cześć dziewczyny!
Czy któraś z Was może polecić fajną karuzelkę do łóżeczka? Właśnie szukam dla swojego szkraba i mam problem.
Poniżej moje typy - może doradzicie coś z doświadczenia? ;)
TOMY KARUZELA KUBUŚ PUCHATEK LAMPKA MELODIE +GRATI (1691305404) - Aukcje internetowe Allegro
KARUZELA Serenada Natury TINY LOVE GRATIS + Wys 0 (1678642693) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER KARUZELA OŚMIORNICZKA OCEAN WONDERS T4265 (1692498678) - Aukcje internetowe Allegro
Generalnie mam do nich jedno zastrzeżenie - zamiast klasycznej muzyki wolałabym aby wygrywały takie ładne kołysanki jak z pozytywki. A może polecicie coś innego?

u nas sprawdziła się karuzelka turystyczna, którą można przyczepić zarówno do wózka fotelika i łóżeczka - to był hit i jest zresztą nadal :)

KARUZELA PODROZNA Tiny Love do kojec wozek fotelik (1684644835) - Aukcje internetowe Allegro

Dzięki tab, wydrukowałam. Takie tanie, że na dzień zużyję.
A czy któraś z was może coś powiedzieć o wózku Peg Perego Pliko? Przymierzam się do jego kupna.
Ta karuzela przenosna super, szkoda, że znalazłam ja jak juz mała miałam dostaną Fisher Price Precious Planet. Ta sprawdza się dobrze, mała wpatrzona w nią jak w obrazek, a mąż od razu przerobił ją na zasilacz i przynajmniej nie inwestujemy w baterie. No ale droga jak fix.

Kurcze, ja też intensywnie szukam spacerówki, bo nasz wózek ciężki jak jasny gwint. Teraz, żeby wnieść po schodach, wypinam sobie gondolę. Ale znajdź tu człowieku coś porządnego i jeszcze w przystępnej cenie.

Kurcze, ja też intensywnie szukam spacerówki, bo nasz wózek ciężki jak jasny gwint. Teraz, żeby wnieść po schodach, wypinam sobie gondolę. Ale znajdź tu człowieku coś porządnego i jeszcze w przystępnej cenie.
Ja wczoraj pojeździłam po sklepach i zdecydowałam się na ESPIRO MAGIC 4 wozek spacerowy SPACERÓWKA wys 0 zł (1690330905) - Aukcje internetowe Allegro . Najlepsza opcja, fajnie sie prowadzi, dobrze rozkłada. Małego powoziłam i był zadowolony. Ktoś wcześniej pisał, że ma kiepski dostęp do kosza. Ale przy rozłożonym wózku w większości tak jest. Co do ceny to chyba przystępna ale to przecież zależy jak kto na to patrzy:)

Ja wczoraj pojeździłam po sklepach i zdecydowałam się na ESPIRO MAGIC 4 wozek spacerowy SPACERÓWKA wys 0 zł (1690330905) - Aukcje internetowe Allegro . Najlepsza opcja, fajnie sie prowadzi, dobrze rozkłada. Małego powoziłam i był zadowolony. Ktoś wcześniej pisał, że ma kiepski dostęp do kosza. Ale przy rozłożonym wózku w większości tak jest. Co do ceny to chyba przystępna ale to przecież zależy jak kto na to patrzy:)
O tym koszu, to ja pisałam. Choć mi to akurat chyba nie przeszkadza.
Nasia, jak potestujesz, daj znać jak się sprawdza.
Jaki kolor wybrałaś?

reklama
Właśnie z kolorem mam problem. Chciałam szaro-turkusowy ale boję sie że meszki do tego koloru będą lecieć. I chyba wybiorę cały szary.
Czy do turkusu lecą meszki????

Do góry