reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Qrde laski ja to jeszcze nie kupuję na zaś ciuszków, na bieżąco co potrzebuję, bo nie wiem jaki Kuba będzie, fakt mam trochę po siostrzeńcu.

Ja też nie robię "zapasów" specjalnie, bo jakoś nie wiem jak wycyrklować jaki wzrost na jaką porę.

Co do bębenka. W lumpkach faktycznie przeważają pluszaki. W tym jednym są właśnie takie rarytasy.

no ja jakiś kurtek czy jeansów też nie kupuje ale body, dresiki, t-shirty - czyli to co w każdej porze roku będzi dobre. Poza tym my zaczynamy juz ubierać się w rozmiar 74 bo t-shirty 68 przyciasne, poza tym wole teraz na przecenach pokupować niż później tracić i tak np. te body z długim rękawem w h&m normalnie są po 19,90 a na promocji po 10 więc już mam 2 pary w cenie jednej.

ja tez zapasów nie robię, chyba, że trafi mi się coś super. Ale mam pod domem fajny lupago (lumpeks) i tam zawsze coś ciekawego się znajdzie w każdej porze. Na razie szafa pęka w szwach a ja nie wyrabiam, żeby wszystko ubrać bo i tak mam swoje ulubione ciuchy dla niej.

stojaczek nie zrobił na Mai dobrego wrażenia. Najchetniej śmieje się ze zwykłej pieluchy i głupich min mamy i taty :)

Doriss ja mojemu dziecku moglabym sciagnac gwiazdke z nieba a ona by nawet na nia nie zerknela! Jej zabawa to myk na brzuch i rozglada sie co by tu wlozyc do buzi... Niestety jak tylko znikne z pola widzenia to natychmiast jeczy. Ostatnio bawi sie swoim glosem, lezy i wydaje rozne smieszne dzwieki, ostatnio nawet nie sa smieszne bo jak zacznie piszczec to caly blok ja slyszy :)))
A odnosnie ubranek to jakos mi sie szafa przerzedzila jak moje dziecko nie wiadomo kiedy wskoczylo w rozmiar 74! Lumpki niedostepne bo z wozkiem nie da sie do nich wejsc. Tymczasem odpuscilam zaopatrywanie sie na zapas, bo mam kilka rzeczy w ktorych mala i tak nie chodzi. Kupuje to co czuje ze naprawde bedzie potrzebne i powiedzmy zakladam jej to prawie na okraglo :) Ostatnim hitem sa legginsy z h&m ktore kupilam w przecenie za 10 ;)

reklama
Doriss ja mojemu dziecku moglabym sciagnac gwiazdke z nieba a ona by nawet na nia nie zerknela! Jej zabawa to myk na brzuch i rozglada sie co by tu wlozyc do buzi... Niestety jak tylko znikne z pola widzenia to natychmiast jeczy. Ostatnio bawi sie swoim glosem, lezy i wydaje rozne smieszne dzwieki, ostatnio nawet nie sa smieszne bo jak zacznie piszczec to caly blok ja slyszy :)))
;)

Jakbym o Mai czytała :) Tylko ona nie wydaje wysokich piszczacych dźwięków. Jak pisze, że piszczy to mam na myśli, że stęka i marudzi:)

też mam swoje ulubione ledżinsy ledżinsy(jak w tej reklamie) ale nam sie małe robią. Kiedy kupowałaś te w H&M? U nas chyba nie widziałam, tylko rampersy i bodziaki były w przecenie.

Do góry