reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

ja mam teraz spacerową wersję x-landera xt i ten nam się spisuje świetnie, tylko niestety nie składa się do małych rozmiarów. Chcemy teraz kupić coś w stylu parasolki albo właśnie quinny zapp lub jakiegos maclarena tak żeby wrzucić do samochodu i właśnie żeby służył na zakupy lub jak gdzies autkiem jedziemy, jak i do samolotu żeby tego klocka nie wozić wszędzie.

reklama
Dokładnie Neta.
Spacerówkę z zestawu planuję używać jak będzie w pobliżu tatuś, żeby miał kto targać, no i na wypady plenerowe. Na co dzień potrzebuję czegoś lekkiego.
W weekend w Toruniu będą targi z artykułami dla dzieci. Może tam będzie można się rozejrzeć.

Ja mam zamiar kupić jeszcze przyczepke rowerową... Bo sporo jezdzimy na rowerkach a tak ja teraz sie zaniedbuje w tych sprawach i tylko moj W. jezdzi :/ także na przyszły sezon - bo na ten sie juz nie płaca planuje taki zakup. Ma ktoras z was moze cos takiego dla starszego dziecka?

sprzedałam moja kołyskę - a teraz myslę sobie że jednak za wcześnie :( - bo chociaz mala w nocy spi ze mna to jednak w dzien ja tam wkladam jescze czasami...i teraz mam dylemat - co kupic - myslalam o łóżeczku turystycznym ale nie chce zeby to byl jakis klamot- ktos coś poleca?

reklama
Hej ;)
Ja co prawda mam spacerówkę, ale ostatnio w sklepie rzuciła mi się w oczy Espiro Metro. Jest leciutka, zwrotna i rozkłada się na płasko.
Jeżeli szukacie jakiejś fajnej, to popatrzcie jeszcze na tą ESPIRO METRO - Wózek spacerowy - NOWA KOLEKCJA 2011 - Kolor 05 OCEAN cena 425.00 PLN

Ja mam Espiro Jet i też jest bardzo fajna.

vikiigus my synkowi kupiliśmy łóżeczko http://***************/lozeczka/73-lozeczko-turystyczne-4baby-royal.html

Do góry