reklama
ligotka
Fanka BB :)
Dziewczyny ja wczoraj dokonalam odkrycia... dostalalm od kogos chusteczki takie careffourowskie dla malej do pupci, otworzylam i jak dla mnie idealne! NIe za mokre, nie za suche, ladnie pachna, mieciutkie, rewelacja... ale nie bylabym soba gdybym sie nie zaczela martwic, ktoras pisala o tych parabenach ciekawa jestem czy one sa dobre dla malej..
nasia
My używamy Pampers ale jak mały śpi na boczku, to przeciekają, głównie w nocy i nie wiem właśnie jakie inne wypróbować?
Dziewczyny ja wczoraj dokonalam odkrycia... dostalalm od kogos chusteczki takie careffourowskie dla malej do pupci, otworzylam i jak dla mnie idealne! NIe za mokre, nie za suche, ladnie pachna, mieciutkie, rewelacja... ale nie bylabym soba gdybym sie nie zaczela martwic, ktoras pisala o tych parabenach ciekawa jestem czy one sa dobre dla malej..
Skład chusteczek możesz zawsze sprawdzić na opakowaniu. Parbeny to środki konserwujące np. methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, isobutylparaben.
Kupiłam dzisiaj rossmanowskie pieluchy, 2 szt. - pierwszą przesrał bokiem, nie zdążył nawet do niej porządnie nasikać.
Może za dużą miał pieluszkę? Jak są za luźne przy nóżkach to przelatują bokiem.
GosiaLew
Może za dużą miał pieluszkę? Jak są za luźne przy nóżkach to przelatują bokiem.
Nie akurat taką dużą kupę zrobił :-) Ale coś źle założyłam wtedy, druga już była ok, alei tak kupię paczkę całą bo tak po 2 szt kiepsko stwierdzić.
Ostatnia edycja:
ja w końcu zdecydowałam się na to krzesełko z funkcja leżaczka CHICCO POLLY MAGIC w kolorze happy orange jest super przyszło 2 godzinki temu.. mały teraz leży sobie w nim i ogląda zabawki. Wykonanie bardzo mi sie podoba, materiały tez na razie nie widze wad ;p zobaczymy z czasem pewnie się to zmieni
Teraz mały bedzie mógł siedziec juz z nami przy stole i obserwować nas.. podobno to jest dobre dla rozwoju maluszka
Teraz mały bedzie mógł siedziec juz z nami przy stole i obserwować nas.. podobno to jest dobre dla rozwoju maluszka
reklama
Podziel się: