reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Ja mam Medelę Harmony i całkiem niezły jest. Trochę czasu zajmuje ściągnięcię (jakię 20 minut by ściągnąć 50 ml) ale wystarczy, ściągam tylko jak małe nie zje całej piersi lub jak chcę gdzieś wyjść na godzinę.

reklama
dziewczyny a macie już karuzelki ????
Ja właśnie mam zamiar kupić pochwalcie się jakie macie bo szukam inspiracji ;-):-D:-D

Ligotka my mamy w kontakcie koło łożeczka taka małą lampeczkę do kontaktu. I ona swieci całą noc. Tylko, że my mamy ten kontakt na wysokosci 1 m od podłogi wiec to pasuje. Jak kontakty sa tylko przy ziemi to słabo bedzie widac cokolwiek.

Mam pytanie, jakie lezaczku bujaczki czy inne byscie poleciły. Mała lubi sie bujac i sie uspokaja. Czasem ja wsadzam w fotelik ale wiadomo ze on nie jest zbyt wygodny dla noworodka i musze cos pod tyleczek podkladac. A Maja na razie olewa wszelkie karuzele itd, na razie nie potrafi skupic wzroku na tym.

reklama
Do góry