reklama
ja mam taką
KARUZELA Wyspa Marzen TINY LOVE GRATISY Kurier (1484496293) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
małą powoli zaczynają interesować te ruszające się zwierzaki
KARUZELA Wyspa Marzen TINY LOVE GRATISY Kurier (1484496293) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
małą powoli zaczynają interesować te ruszające się zwierzaki
vive
Fanka BB :)
dziewczyny a macie już karuzelki ????
Ja właśnie mam zamiar kupić pochwalcie się jakie macie bo szukam inspiracji ;-)
My mamy taką ELEKTRONICZNA KARUZELA PANDA FISHER PRICE (1480099012) - Aukcje internetowe Allegro
Polecam, ponieważ zawiera elementy czarno-białe :-)
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Super te karuzelki :-) i dzięki za pomoc
Margoz - właśnie kupiłam bardzo podobną do twojej tylko FP właściwie to nie wiem co zadecydowało chyba mąż
taką kupiliśmy
FISHER PRICE Karuzela Karuzelka RAINFOREST +pilot (1486219056) - Aukcje internetowe Allegro
Patrycja już bardzo reaguje na takie bodźce więc to najwyższa pora na karuzelkę
Margoz - właśnie kupiłam bardzo podobną do twojej tylko FP właściwie to nie wiem co zadecydowało chyba mąż
taką kupiliśmy
FISHER PRICE Karuzela Karuzelka RAINFOREST +pilot (1486219056) - Aukcje internetowe Allegro
Patrycja już bardzo reaguje na takie bodźce więc to najwyższa pora na karuzelkę
ligotka
Fanka BB :)
sorbek ja tez mam rainforest ale chyba jakas strasza wersje bo taka z misiami
FISHER PRICE KARUZELA RAINFOREST l0527 (1466527368) - Aukcje internetowe Allegro
A i zakupilam dzis kreacje dla mojej malej na chrzicny (chociaz w szafie wisza mi juz trzy.... wiem bzika mam :/)
ELEGANCKA PODCZAS CHRZTU (1488624866) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE KARUZELA RAINFOREST l0527 (1466527368) - Aukcje internetowe Allegro
A i zakupilam dzis kreacje dla mojej malej na chrzicny (chociaz w szafie wisza mi juz trzy.... wiem bzika mam :/)
ELEGANCKA PODCZAS CHRZTU (1488624866) - Aukcje internetowe Allegro
Ligotka my mamy w kontakcie koło łożeczka taka małą lampeczkę do kontaktu. I ona swieci całą noc. Tylko, że my mamy ten kontakt na wysokosci 1 m od podłogi wiec to pasuje. Jak kontakty sa tylko przy ziemi to słabo bedzie widac cokolwiek.
Mam pytanie, jakie lezaczku bujaczki czy inne byscie poleciły. Mała lubi sie bujac i sie uspokaja. Czasem ja wsadzam w fotelik ale wiadomo ze on nie jest zbyt wygodny dla noworodka i musze cos pod tyleczek podkladac. A Maja na razie olewa wszelkie karuzele itd, na razie nie potrafi skupic wzroku na tym.
Mam pytanie, jakie lezaczku bujaczki czy inne byscie poleciły. Mała lubi sie bujac i sie uspokaja. Czasem ja wsadzam w fotelik ale wiadomo ze on nie jest zbyt wygodny dla noworodka i musze cos pod tyleczek podkladac. A Maja na razie olewa wszelkie karuzele itd, na razie nie potrafi skupic wzroku na tym.
Dorissł ja mam taki leżaczek, który sam huśta maluszka i śpiewa piosenki, bardzo jestem zadowolona ,choć mój synek jest chyba jeszcze za malutki na to i trzeba pod dupke podkładać poduszke.
BRIGHT STARTS HUŚTAWKA ŚLIMACZEK do 11kg+ GRATIS (1465120500) - Aukcje internetowe Allegro
BRIGHT STARTS HUŚTAWKA ŚLIMACZEK do 11kg+ GRATIS (1465120500) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Dorissł ja mam taki leżaczek, który sam huśta maluszka i śpiewa piosenki, bardzo jestem zadowolona ,choć mój synek jest chyba jeszcze za malutki na to i trzeba pod dupke podkładać poduszke.
u nas to samo,a niby od urodzenia,mysle ze od 3 miesięcy dopiero odpowiednia będzie
Podziel się: