reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Ja też mam owieczkę,tylko trochę mniejszą. W wakacje kupiliśmy w Zakopanem taką maskotkę owieczkę, która może też być podusią:)

reklama
JA mam pelno misiow, jeden z czasow dziecinstwa, reszta od bylych chlopakow... sa slodkie szkoda mi je wyrzucic, a maz mi z ich powodu ciagle dogryza i mowi ze nie dopusci zeby jego dziecko bawilo sie misiami od moich bylych... jak by to mialo jakies znaczenie ;) mis to mis ;)

śliczne pokoiki, śliczne owieczki ;)

ja mojego kącika nie pokażę, bo niestety mój mąż nie kwapi się z dokończeniem drzwi do szafy i musiałabym wam cała zwartość pokazać :)))

tez zastanawiam się nad jakimis naklejakami na ścianę tylko z racji , że mamy córcie w naszej sypialni to zastanawiam się - czy wybrac takie typowe dziecięce kolorowe- myslałam np nad jakąś miarka wzrostu
MIERNIK MIARKA WZROSTU DLA DZIECI PUCHATEK METROWA (1406908704) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

albo
http://allegro.pl/miarka-wzrostu-syrenka-syrenki-i1431051666.html
albo
http://allegro.pl/naklejka-scienna-miarka-wzrostu-kwiat-nowosc-i1449509696.html
albo do kompletu z kocykiem
http://allegro.pl/sterntaler-miarka-wzrostu-hanno-sophie-benny-i1438774520.html

czy może coś w tym stylu
NAKLEJKI ŚCIENNE i SZABLONY MALARSKIE - dla dzieciaczków :: www.naklejkolandia.pl
jakos nie potrafie podjąć decyzji :((( może pomożecie?

Ostatnia edycja:
JA mam pelno misiow, jeden z czasow dziecinstwa, reszta od bylych chlopakow... sa slodkie szkoda mi je wyrzucic, a maz mi z ich powodu ciagle dogryza i mowi ze nie dopusci zeby jego dziecko bawilo sie misiami od moich bylych... jak by to mialo jakies znaczenie ;) mis to mis ;)

hehehe,tylko się cieszyć,że taki zazdrosny:)

Ligotka, to ile masz tych misiów ;-)
śliczne pokoiki, śliczne owieczki ;)

ja mojego kącika nie pokażę, bo niestety mój mąż nie kwapi się z dokończeniem drzwi do szafy i musiałabym wam cała zwartość pokazać :)))

tez zastanawiam się nad jakimis naklejakami na ścianę tylko z racji , że mamy córcie w naszej sypialni to zastanawiam się - czy wybrac takie typowe dziecięce kolorowe- myslałam np nad jakąś miarka wzrostu
MIERNIK MIARKA WZROSTU DLA DZIECI PUCHATEK METROWA (1406908704) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

albo
Miarka wzrostu SYRENKA SYRENKI (1431051666) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
albo
NAKLEJKA ŚCIENNA MIARKA wzrostu Kwiat NOWOŚĆ (1449509696) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
albo do kompletu z kocykiem
STERNTALER miarka wzrostu HANNO sophie BENNY (1438774520) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

czy może coś w tym stylu
NAKLEJKI ŚCIENNE i SZABLONY MALARSKIE - dla dzieciaczków :: www.naklejkolandia.pl
jakos nie potrafie podjąć decyzji :((( może pomożecie?
Z tych co pokazałaś wybierałabym między
NAKLEJKA ŚCIENNA MIARKA wzrostu Kwiat NOWOŚĆ (1449509696) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a
STERNTALER miarka wzrostu HANNO sophie BENNY (1438774520) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

hehe az taki wiele ich nie mam ;) ponizej zdjatko, a obok spiworek ktory dzis kupilam w lumpku za 12zl! Wczoraj go widzialam ale maz stwierdzil ze juz jeden mam to po co drugi (ten co mam jest sztruksowy troche wiekszy...) wiec uznalam ze to nie majatek a mala bede mogla w nim szybciej klasc ;)

Załączniki

• P1010309.jpg
    P1010309.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 52
  • 2011-02-09 13.42.22.jpg
    2011-02-09 13.42.22.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 54
Hehe to akurat prezent slubny (chcielismy misie zamiast kwiatkow - wszystkie poszly do centrum zdrowia dziecka) ten jeden zostal bo my mamy na nazwisko jak jak zabka tylko to mniej ladne okreslenie i przez A - smieje sie ze zmienilam nazwisko na meza z milosci dla niego bo to niezle poswiecenei :p:p:p no i zabka u nas ma duze znaczenie jak widac - babcia czyli moja mama kupila Paulince jej pierwsza maskotke, wlasnie zabke ;)

reklama
Do góry