reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

o kurczę, Ewela, ale cudne te pościele są, zakochałam się normalnie :) żeby zadowolić swoje oko musiałabym chyba kilka kompletów kupić, bo na jeden nie mogłabym się zdecydować :)

reklama
A ja wczoraj oczywiście znowu trafiłam do sklepu z ubrankami dla dzieci i znowu kupiłam parę rzeczy (mężowi się już nawet nie przyznałam). Kupiłam sukieneczkę z bluzeczką w rozmiarze 62- w końcu ma być dziewczynka a nie mam jeszcze żadnej sukienki, kilka bodziaków i cudny komplet w rozmiarze 74- mam nadzieję, że będzie dobry na wczesną jesień: spodnie takie grubsze, bluzeczka i kamizelka z kapturkiem:)

chodziłam dziś po sklepach za wózkiem, jakoś się uparałam na Tako Warrior, ale kurcze u nas kosztuje 1100 zł bez niczego tzn. sama gondola i spacerówka, reszte trzeba dokupić, w zestawie o ile można to nazwać zestawem jest tylko torba do wózka
;/

jakie Wy macie wózki, bo pamiętam że chyba dużo z Was ma właśnie firmy Tako, możecie polecić jakieś dobre na allegro i od kogo kupowałyście ?

Ja tez kupowałam w sklepie Warriora, w zestawie mam gondole, spacerówkę, fotelik, torbę w cenie 1280 zł.
Producent Tako wystawia na allegro za 1350 zł ten sam zestaw.
Nowość WARRIOR tako+fotelik- AUKCJA PROD.- raty (1441784491) - Aukcje internetowe Allegro

ahh już sama nie wiem co chce, :(
jakoś bez humoru jestem, nic mi sie nie chce, wszystko mnie boli :(

mam już dosyć, ja chce już koniec

jeszcze troszkę musisz wytrzymać, ja też mam już dość, chciałabym być już po, a tu żadnych oznak.. eh jeszcze troszkę, dasz radę.. :)

reklama
Do góry