reklama
A ja wczoraj oczywiście znowu trafiłam do sklepu z ubrankami dla dzieci i znowu kupiłam parę rzeczy (mężowi się już nawet nie przyznałam). Kupiłam sukieneczkę z bluzeczką w rozmiarze 62- w końcu ma być dziewczynka a nie mam jeszcze żadnej sukienki, kilka bodziaków i cudny komplet w rozmiarze 74- mam nadzieję, że będzie dobry na wczesną jesień: spodnie takie grubsze, bluzeczka i kamizelka z kapturkiem
chodziłam dziś po sklepach za wózkiem, jakoś się uparałam na Tako Warrior, ale kurcze u nas kosztuje 1100 zł bez niczego tzn. sama gondola i spacerówka, reszte trzeba dokupić, w zestawie o ile można to nazwać zestawem jest tylko torba do wózka
;/
jakie Wy macie wózki, bo pamiętam że chyba dużo z Was ma właśnie firmy Tako, możecie polecić jakieś dobre na allegro i od kogo kupowałyście ?
Ja tez kupowałam w sklepie Warriora, w zestawie mam gondole, spacerówkę, fotelik, torbę w cenie 1280 zł.
Producent Tako wystawia na allegro za 1350 zł ten sam zestaw.
Nowość WARRIOR tako+fotelik- AUKCJA PROD.- raty (1441784491) - Aukcje internetowe Allegro
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
ahh już sama nie wiem co chce,
jakoś bez humoru jestem, nic mi sie nie chce, wszystko mnie boli
mam już dosyć, ja chce już koniec
jakoś bez humoru jestem, nic mi sie nie chce, wszystko mnie boli
mam już dosyć, ja chce już koniec
TAKO Jumper 8w1+fotelik ŚPIWÓR mataEDU kolory 2011 (1431152662) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupiłam wózek stąd...wprawdzie byłam osobiście w sklepie w Tychach ale Warrior jest w tej samej cenie co JumperX...musiałybyście zadzownić i zapytać dokładnie....
Ja kupiłam wózek stąd...wprawdzie byłam osobiście w sklepie w Tychach ale Warrior jest w tej samej cenie co JumperX...musiałybyście zadzownić i zapytać dokładnie....
Ja tez kupowałam w sklepie Warriora, w zestawie mam gondole, spacerówkę, fotelik, torbę w cenie 1280 zł.
Producent Tako wystawia na allegro za 1350 zł ten sam zestaw.
Nowość WARRIOR tako+fotelik- AUKCJA PROD.- raty (1441784491) - Aukcje internetowe Allegro
za te 1360 w necie są jeszce dwie moskitiery, folia przeciwdeszczowa i parasolka chyba ,że ty tez tak mialaś w sklepie
asiulka918
TAKO Jumper 8w1+fotelik ŚPIWÓR mataEDU kolory 2011 (1431152662) - Aukcje internetowe Allegro
kurcze ten wózek to sie naprawdę opłaca !! dzięki
ligotka
Fanka BB :)
A ja sie moge pochwalic ze dzis przenieslismy lozeczko do sypialni! Stoi ubrane, gotowe czekala na Mala
reklama
asiulka918
super !! już niedługo będzie w nim leżeć słodziak malutki
Podziel się: