Kazdy ma swoje podejscie i nikt go nie narzuca pyta sie ktos to mu sie odpowiada swoje. J a osobiscie depilacji woskiem bym sobie nie zrobila mam ciaze zagrozona a juz na pewno nie na okolicach ud bo wosk jest rozgrzany a nawet glupim masazem mozna czasami zaszkodzic. jak konczylam szkole w ciazy akurat bylam to rozebralam sie do depilacji a moja dyrektorka kazala mi sie ubrac. moze zaszkodzic moze nie kazdy robi jak chce.
reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
nasia chemicznych oparow mozna sie nawdychac robiac akryle;P A zel nie smierdzi Wiec nie ma sie czego obawiac
nasia
To dobrze, dzięki.
tygryskowa
Dziewczyny a wiecie coś na temat utwardzania paznokci żelem? Na czym to polega?
jeżynka o ile dobrze kojarzę, to moja koleżanka to stosuje, przy odpowiedniej dla Ciebie długości paznokci, manikiurzystka nakłada cienką warstwę żelu i paznokcie się nie łamią i ponoć po tym wzmacniają się i nie rozdwajają. Ja osobiście w ciąży mam mocne pazurki i rosną jak szalone
Powoli czuję, że zaczyna się II trymestr i już jestem mniej zmęczona, może też przez zmianę pogody na chłodniejszą i kupiłam właśnie Pilates dla kobiet w ciąży, nie ma żartów, nie pozwolę moim mięśniom spać przez 9 miesięcy dodatkowo program został tak opracowany aby jeszcze łagodnie wzmacniać siłę mięśni pracujących podczas porodu, więc super :-)
Powoli czuję, że zaczyna się II trymestr i już jestem mniej zmęczona, może też przez zmianę pogody na chłodniejszą i kupiłam właśnie Pilates dla kobiet w ciąży, nie ma żartów, nie pozwolę moim mięśniom spać przez 9 miesięcy dodatkowo program został tak opracowany aby jeszcze łagodnie wzmacniać siłę mięśni pracujących podczas porodu, więc super :-)
Kasienkadg
SOnia dobrze to ujela w skrocie Ale jesli mam byc szczera to Twoje paznokcie beda mocne dopoki nie sciagniesz z nich zelu...
Ewitka
Majowo-lutowa mama
W ciąży ogólnie ma się zazwyczaj ładne paznokcie, włosy, slabiej rosnie owłosienie za niepożądanych miejscach, a to wszystko zasługa hormonów.
polis1010
Leniuszkowa mama
Prawie sie zgodze. U mnie niestety skora nawala i nie mam co z tym zrobic. Wczesniej tez mialam problemy i przez prawie rok bralam antybiotyki no i bylo lepiej ale niedlugo sie nacieszylam.
figa777
Mateuszek i Kubuś
Mnie niestety na potęgę wypadają włosy a w innych ( czytaj niechcianych ) rosną ile wlezie. Cóż nie każdej ciężarówce jest dane zapuścić zdrowe, mocne paznokcie oraz mieć burzę loków - zazdroszczę i ściskam
Buźka :*
Buźka :*
reklama
Podziel się: