reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla mamusiek ;) czyli co warto zrobić lub kupić by ciąża była przyjemnością

Dzieki dziewczynki! Ja wlasnie szukam mojego ukochanego dkny be delicious w jakies przyzwoitej cenie, bo chce poprosic rodzinke zeby mi kupili, a umowa jest taka ze jak przekrocze to doplacam ;) wiec szukam gdzie nie przeplace, no wlasnie znalazlam na allegro ale boje sie ze to jakies testery albo podroby :/ najtaniej chyba na iperfumy.pl jest bo w drogeriach to o 30% drozej :/

reklama
Dzieki dziewczynki! Ja wlasnie szukam mojego ukochanego dkny be delicious w jakies przyzwoitej cenie, bo chce poprosic rodzinke zeby mi kupili, a umowa jest taka ze jak przekrocze to doplacam ;) wiec szukam gdzie nie przeplace, no wlasnie znalazlam na allegro ale boje sie ze to jakies testery albo podroby :/ najtaniej chyba na iperfumy.pl jest bo w drogeriach to o 30% drozej :/

Przypomniało mi się, że kiedyś kupowałam jedne perfumy na allegro. Były oryginalne i byłam zadowolona z ceny :) U tego sprzedawcy: Moja strona - Aukcje internetowe Allegro

skoro jesteśmy w temacie biustonoszy, to właśnie dziś nabyłam "karmnik" w rozmiarze 75G średnie:szok: (bo jest ponoć małe G, średnie i duże:happy2:) Kupiłam bez fiszbin, bo już nieraz spotkałam się z opinią, że biustonosze dla karmiących jednak nie powinny ich mieć. Panie w sklepie potwierdziły tę opinię, a jako że są one dosyć znane i polecane jeśli chodzi o dobór staników to im zaufałam. Biustonosz może nie jest super seksowny, ale bardzo wygodny i elastyczny, więc nawet jeśli biust powiększy mi się na początku karmienia to powinien dać radę. Poza tym mimo że nie ma fiszbin i innych usztywnień biust bardzo ładnie się w nim prezentuje.

neta tylko ostrzegam, że tam nie ma zbyt wielkiego wyboru. I na pewno nie znajdziesz takich fikuśnych biustonoszy jak w Etam. Na Smolnej babeczki bardziej nastawiają się na właściwy dobór staników do wielkości biustu, stąd też wychodzisz stamtąd z takimi niespotykanymi rozmiarami:)

ja na pewno ponownie wybiorę się tam jak skończę karmić, bo zapewne wymęczonemu przez Maleńką biustowi przyda się dobór porządnego stanika. Ale to odległa perspektywa:) Na razie mam "karmniki" i jest git:)

Wygląda idento jak mój, też kupowałam uzywany na gwarancji, może ty będziesz mieć lepszy egzemplarz, a może to ja jestem taka niecierpliwa albo to wina moich brodawek :-)

reklama
Do góry