Vileyka, uwazam, ze takie wozki sa wygodniejsze os tych, ktore sa pchane obok siebie - mam wiele kolezanek podwojnych mam, niekoniecznie blizniat i wszystkie chwala sobie takie wlasnie wozki, natomiast nic nie wiem o tym modelu.
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
mamolka własnie takie łóżeczko mi sie podoba! A co do wózka to kupimy X-Lander XA :
X-LANDER XA 09 GONDOLA+SPACERÓW+FOTELIK... (1008566681) - Aukcje internetowe Allegro
Ma wiele wiele plusów, np. szybko sie go rozkłada i mieści sie bez problemu w bagażniku, nie jest skomplikowany w składaniu, jest leciutki i nie jest wywrotny. Wózki z 3 kołami tez mi sie podobają ale sa strasznie wywrotne a ja potrzebuję wózka na każdą okazję i każdą drogę (np pustynia i las).
X-LANDER XA 09 GONDOLA+SPACERÓW+FOTELIK... (1008566681) - Aukcje internetowe Allegro
Ma wiele wiele plusów, np. szybko sie go rozkłada i mieści sie bez problemu w bagażniku, nie jest skomplikowany w składaniu, jest leciutki i nie jest wywrotny. Wózki z 3 kołami tez mi sie podobają ale sa strasznie wywrotne a ja potrzebuję wózka na każdą okazję i każdą drogę (np pustynia i las).
My mamy wózek Hauck Traxx Merlin 4, super sprawdza się w mieście jak i na spacerach po lesie czy pustyni:-) Ma możliwość zamontowania gondolki, fotelika i spacerówki.
https://ssl.allegro.pl/item1009146060_terenowy_wozek_hauck_traxx_marlin4_gratisy.html
http://www.mypushchair.co.uk/traxx-marlin-4.php
https://ssl.allegro.pl/item1009146060_terenowy_wozek_hauck_traxx_marlin4_gratisy.html
http://www.mypushchair.co.uk/traxx-marlin-4.php
Wiolcia ja miałam trojkolowy z Julką (spacerowke) i moge powiedziec tylko, ze bardzo czesto jezdzilam z nim na plaze (mam 15 km od domu piekna, piaszczyta plaze) i nigdy mi sie nie zakopal, jezdzilam z nim tez po karkonoskich lasach, lodzkich kraweznikach (masakra!!!!) irlandzkich bezdrozach i wyspach kanaryjskich zjezdzil z nami wiele km, rozkladal sie jedna reka i zajmowal malo miejsca w bagazniku. Nigdy nie stawalay mi kolka w poprzek (przede wszystkim kolko z przodu koniecznie musi byc obrotowe i to niezaleznie czy jedno czy dwa, inaczej sie wykonczysz na kraweznikach w Polsce no chyba ze masz auto i mieszkasz na pieknym nowym osiedlu to wtedy nie bedziesz tak czesto latac po miescie). A fotelik tez planujesz kupic z tej samej firmy?
Kejcikm ten to wyglada dopiero kosmicznie
Kejcikm ten to wyglada dopiero kosmicznie
ja się zastanawiałam nad wózkiem i chyba na razie bym chciała emmajlunga Emmaljunga Edge Duo Combi - Classic
ale oczywiście wybiorę dopiero po wizycie w sklepie i przetestowaniu:-)
No troszkę kosmiczny, ale na prawdę sie sprwadził, my cały komplet dostaniemy od szwagra, zupełnie nie zniszczony, tak więc bardzo sie ucieszyłam bo odejdzie spory wydatek :-)
Jedynie co mogę jeszcze dodać o tym wózku, że trochę trudności sprawia jazda "tyłem" w związku ze skrętną osią przednią, któej niestety nie można zablokować. Ale można się tego nauczyć ;-)
Jedynie co mogę jeszcze dodać o tym wózku, że trochę trudności sprawia jazda "tyłem" w związku ze skrętną osią przednią, któej niestety nie można zablokować. Ale można się tego nauczyć ;-)
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Myangel myślimy nad zakupem całego kompletu -wózek+fotelik+spacerówka+gondola+parasolka+folia. Ale bratowa P. ma taki sam wózek więc mogłaby Nam pożyczyć fotelik i gondolę a to już o 500 zł mniej Także warto pomyśleć nad zakupem samego wózka+spacerówki. Dlatego też myślałam o tym modelu i dlatego że bardzo dobrze się sprawdzał. Poza tym ten wózek był "wózkiem roku"
Nie mniej jednak dałas mi teraz do myślenia z tym trzykołowym wózkiem bo ogromnie mi sie taki podoba...
Nie mniej jednak dałas mi teraz do myślenia z tym trzykołowym wózkiem bo ogromnie mi sie taki podoba...
ja się zastanawiałam nad wózkiem i chyba na razie bym chciała emmajlunga Emmaljunga Edge Duo Combi - Classic
joamar moja koleżanka z pracy miała ten wózek i jest z niego bardzo zadowlona, b. duży komfort dla mamy i dziecka, super się prowadzi, ma mozliwosć zamontowania fotelika no same zalety mi wymieniała poza jedna wadą, po złożeniu zachowuje spore gabaryty.
reklama
Tak podejrzewam, bo podobny wózek miałam z Julią, ale ja 3 kołowego nie chcę, a większość z takimi stelarzami właśnie tak się składa.joamar moja koleżanka z pracy miała ten wózek i jest z niego bardzo zadowlona, b. duży komfort dla mamy i dziecka, super się prowadzi, ma mozliwosć zamontowania fotelika no same zalety mi wymieniała poza jedna wadą, po złożeniu zachowuje spore gabaryty.
Najwyżej trzeba będzie jakieś ogromne autko kupić. Zresztą jeszcze mnóstwo czasu na wybór wózka. Na razie właśnie chcemy kupić samochód, tylko czekamy na USG, żeby sprawdzić czy przypadkiem nie bliźniaki:-):-):-)
Podziel się: