reklama
U
użytkowniczka r
Gość
A mi materacyk przyszedł juuupi... Więc mamy już wszystko
Miałam napisać,ale poszłam na łatwiznę
Tantum Rosa
A dziękuję W sumie mogłam wpaść na to, żeby w googlach poszukać. Czyli wychodzi na to, że tantum rosa to taki lek, trochę przeciwbólowy, trochę przeciwzapalny. No to może jednak warto się zaopatrzyć w parę saszetek
Antylopka
Potrojna mamuska
stoi w Poznaniu, nawet nie wiem czy skręcone, ale pewnie już tak i czeka.... nie wiem czy na nasz przyjazd, czy na nowego właściciela, bo w ogóle o tym nie myślałam.No super łózeczko Antylopka.
W sumie to bym je sprzedała, bo na przyjazdy to bardziej się opłaca turystyczne rozłożyć...
Pochwal się Renczysia, jaki kupiłaś?A mi materacyk przyszedł juuupi... Więc mamy już wszystko
U
użytkowniczka r
Gość
A dziękuję W sumie mogłam wpaść na to, żeby w googlach poszukać. Czyli wychodzi na to, że tantum rosa to taki lek, trochę przeciwbólowy, trochę przeciwzapalny. No to może jednak warto się zaopatrzyć w parę saszetek
Jak chcesz kochana jeśli masz możliwość kupienia na sztuki to kup na spróbowanie,jak się sprawdzi i będziesz zadowolona to mąż kupi więcej :-)
U
użytkowniczka r
Gość
Pochwal się Renczysia, jaki kupiłaś?
Materac KOKOS PIANKA GRYKA DWUSTRONNY 120x60 cm (1316410747) - Aukcje internetowe Allegro
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja tez na siedziaco prasuje i przy desce - ale i tak po godzinie bola mnie plecy ...
tantum rosa jest super- ja przy Nince tez mialam naciecie i bardzo szybko sie wygoilo. teraz mam nadzieje o bejdzie sie bez naciecia, ale na wszelki wypadek 2-3 saszetki kupie.
tantum rosa jest super- ja przy Nince tez mialam naciecie i bardzo szybko sie wygoilo. teraz mam nadzieje o bejdzie sie bez naciecia, ale na wszelki wypadek 2-3 saszetki kupie.
reklama
u tego samego sprzedawcy kupowalam ten sam materac
Podziel się: