reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
missiiss pokazywałam wanienkę mojemu mężowi - bardzo nam się podoba, sprytna jest z tymi stronami hehe:)

Tunia, a buciki??:) mnie te buciki strasznie rozczuliły, czapunia tez, no i hug me...już bym leciała i przytulała gdybym mogła:D:D

sporo kosztuje ta kolyska :) Ja już wczesniej wklejałam, na pewno kupimy moses basket i do tego podstawke, ktora moze byc kolyska i na pewno tego drewnianego stojaka bedziemy kupowac uzywanego no a koszyk to kupimy nowy...

myangel - fajny rzeczywiscie ten koszyczek. wlasnie nad takim czyms sie zastanawiam.

gufi nie wiem czy zauwazylas ale po drugiej stronie wanienki jest miejsce dla starszego dziecka ktore wlasnie siedzi w wanience a nie lezy ale chyba nie zauwazylas :) wlasnie po to jest to zrobione ze na poczatku jak dziecko lezy to na tym ala lezaczku a pozniej siedzi po drugiej stronie :) i jest fajnie bo nie zjezdza bo miedzy nozkami jakby sie zeslizgiwal ma wlasnie ten profil z drugiej strony tak samo jak przy lezaczku dla mniejszego.

kolyska fajna mis ie podobaja takie lozeczka ala wozki starodawne wiklinowe ale no piekne to jest tylko kosztuje a dziecko posiedzi w tym dopoki nie bedzie siadac a jak zacznie siadav to trzeba juz mu normalne lozeczko kupic bo z tego moze wypasc. takze takie dlugo nie posluzy moim zdaniem. ale sama bym chciala miec kolyske nawet zwykla drewniana ale w sumie stwierdzilam z enie chce uczyc dziecka bujania ciaglego bo pozniej nie bedzie moglo zasnac bez siedzenia przy kolysce i bujania :) a ta kolyska sama buja?? o wlasnie przeczytalam do 5 miesiaa zycia a pozniej znow wydatek na lozeczko ?? oczywiscie jakbym miala kupe kasy to napewno bym mu kupila :)

mississ - mnie to chyba trzeba wszystko duzymi literami tlumaczyc ;-)teraz dopiero zakumalam, ze ta wanienka ma dwie strony!!!

a co do kolyski - ja mam lozeczko drewniane i turystyczne po coreczce, wozek i fotelik tez, wiec wiekszosc wydatkow mi odpada i moge zaszlec przynajmniej z tym :-)

gufi o to super :) ja tez bym chciala pokupowac ale kasy chyba nie bedzie... lozeczko musze kupic najpierw niz jak dostaniemy pieniazki z ubezpiecznia i z becikowego hmm... ale na poczatku chcialabym mniejsze do pokoju gdzie spimy bo tu duzo miejsca nie ma a potem dzidzior w drugim pokoiku moglby spac... musimy to z m przemyslec jk to wykombinowac :) no a wanienka to fajna jest taka gadzetowa troche :0) ale dzidzior nie zjedzie jak lezy i nie trzeba go trzymac i sie bac ze sie wyslizgnie. ja ja kupilam za 99 zl :szok: a teraz na alllegro jest za niecale 40 ... dechy totalne poprostu no ale coz :)

ewwe no fajna fajna i teraz o wiele tansza (patrz zdanie wyzej :) ) ;0)

A my wczoraj kupiliśmy z okazji jutrzejszego Dnia Dziecka malutkie buciki-żółte bo stwierdziliśmy że to kolor uniwersalny. Taki mały prezencik dla naszej fasolki:-)

reklama
missiiss ale się uśmiałam z Twoich piesków - co za ciekawskie jajca:-D
super miniaturowe spodeneczki :-) i cała reszta ciuszków...mmmmm normalnie mniam mniam

wanienka jak jest duża - w sensie rozmiarów. Do roku to pewnie sporo mniejsza od tej zwykłej? pytam bo ja mam baaaardzo mało miejsca i pasowałaby mi taka mini...

Do góry