reklama
Ż
żużaczek
Gość
to jest moja działka.
Oczekuję propozycji zagospodarowania
Oczekuję propozycji zagospodarowania
agata806
Fan(ka)
Skaba, faktycznie cudna okolica . Będziesz mogła nadzorować budowę z balkonu...wyjdziesz z taką tubą i krzykniesz "Hej , panie kierowniku, ale ten płotek to trochę krzywo "
Żadna ekipa nie będzie chiała się podjąć budowania pod takim nadzorem A tak na poważnie to o ile to uprości budowę
agata806
Fan(ka)
Żużaczku a nie dałoby się przesunąć tej furtki Z drugiej strony jak ogrodzenie będzie pełne to niezleżnie od tego gdzie będzie furtka i tak nie będzie widać kto za nią stoi
A tak na szybko to
1 - ja bym objazdu dla rowerka nie robiła bo jaka jest szansa na to, że Witek będzie tylko po nim jeździł - to tak z mojego doświadczenia :sick:
2- plac zabaw zrobiłabym dokładnie na wprost tarasu z salonu, bo jak będziecie w basenie to dzieci na pewno będą z wami, a tak, żebyście siedząc sobie na tarasie albo w kuchni mieli pociechy na oku
3 - najprostszym sposobem wydaje się trawnik ale zrobiony na tym samym poziomie co tarasy, żeby nie było żadnych schodów - wtedy trawa będzie "wchodzić" do domu
4 - brak pomysłów :-(
A tak na szybko to
1 - ja bym objazdu dla rowerka nie robiła bo jaka jest szansa na to, że Witek będzie tylko po nim jeździł - to tak z mojego doświadczenia :sick:
2- plac zabaw zrobiłabym dokładnie na wprost tarasu z salonu, bo jak będziecie w basenie to dzieci na pewno będą z wami, a tak, żebyście siedząc sobie na tarasie albo w kuchni mieli pociechy na oku
3 - najprostszym sposobem wydaje się trawnik ale zrobiony na tym samym poziomie co tarasy, żeby nie było żadnych schodów - wtedy trawa będzie "wchodzić" do domu
4 - brak pomysłów :-(
Ż
żużaczek
Gość
he4 - brak pomysłów :-(
plot nie będzie pelny tylkoze stalowych prętów. nie lubie się bunkrowac.
placyk zabaw bedzie widoczny z tarasu ale taras bedzie wyżej - nie na poziomie gruntu, nie lubię trawy wchodzacej do salonu.
agata806
Fan(ka)
Ja za to nie lubię ścieżek i jak mi ludziska zaglądają do domu no ale u nas działka jest z wjazdem od południa więc "ogród" będzie od ulicyhe
plot nie będzie pelny tylkoze stalowych prętów. nie lubie się bunkrowac.
placyk zabaw bedzie widoczny z tarasu ale taras bedzie wyżej - nie na poziomie gruntu, nie lubię trawy wchodzacej do salonu.
Ale jak to widać, że trzeba mieć wspólny gust z architektem.
My trochę walczymy, a raczej ja, ze snobizmem naszego Koleś musi się jeszcze nauczyć rozmawiać z klientami bo jak mi ostatnio przyfasolił, że coś wygląda tandetnie to sie zdumiałam - nie mówię, że imitacja drewna w blatach kuchennych jest ok ale mogą mi sie przecież podobać różne rzeczy a dowiedzenie sie, że mam tandenty gust to nie jest cos co chcę usłyszeć od gościa, który na nas zarabia
agata806
Fan(ka)
Żużaczku - nie pamiętam znalazłaś meble do salonu czy nie Takie coś znalazłam
http://www.mylivingroom.pl/produkt_ogolny.php?id=13
http://www.mylivingroom.pl/produkt_ogolny.php?id=13
Ż
żużaczek
Gość
agata dzieki. są sliczne. Bardzo podobne zamówilismy z Voxu (romantic).
U nas po pewnym czasie ogród zasłonią tuje, ale dom jest na tyle oddalony od płotu, że nikt nam w okna nie zajrzy ...no i obawiała bym się raczej tego, że nie widac co za plotem. Sąsiedzkie oko to dobra rzecz.
U nas po pewnym czasie ogród zasłonią tuje, ale dom jest na tyle oddalony od płotu, że nikt nam w okna nie zajrzy ...no i obawiała bym się raczej tego, że nie widac co za plotem. Sąsiedzkie oko to dobra rzecz.
reklama
Ż
żużaczek
Gość
najnowsze odsłony naszego domu:
Podziel się: