reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystkiego najlepszego!!!

reklama
Mamuska, ja wiem ze nie masz ani czasu ani ochoty na swietowanie, ale jako ze to jest drewniana rocznica czyli baaardzo wazna to ja chce Tobie zlozyc zyczenia wszystkiego naj naj naj i takie oto kwiatuszki dolaczyc
znak.php

A tak przy okazji to zauwazylam ze coraz wiecej mamusiek drewnianych jest, bo ja tez ale dopiero za miesiac z kawalkiem. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ciesze sie ze Ty sie cieszysz Mamuska.
To jak juz tu jestem to zloze jeszcze zyczenia naszej najstarszej wsrod pazdziernikowek dziewczynce, ktora to juz dzis obchodzi 2 urodzinki.
Kochana Mariczko zyczymy Ci duuuuuuuuuuuuuuzo zdrowka i szczescia i radosci i samych usmiechow:-):-):-):-):-)
:biggrin2:
e412_2.jpg

Mamuśka z okazji 5 rocznicy ślubu wszystkiego najlepszego - dużo miłości każdego dnia!!!
Mariczko z okazji 2 urodzinek wszystkiego najlepszego i mnóstwa prezentów!!

W imieniu Maricziki bardzo Wam dziękuję za życzonka :-)

Mamuśka wszystkiego najlepszego i dużo miłości na kolejne latka wspólnego życia :-)

reklama
Mariczko
Idzie misio, idzie konik,
małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce -
masz już jeden roczek więcej!

okaz8.gif

Mamuśka i mężulku Mamuśki

Życzę Wam,
abyście nigdy nie stali się http://www.wierszyki-urodzinowe.info/nie+stał+się.350.htmzbyt dorośli na to,
aby umiec się cieszyć najdrobniejszymi sprawami.
Najlepszego

okaz2.gif

Do góry