reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Mamuska, ja wiem ze nie masz ani czasu ani ochoty na swietowanie, ale jako ze to jest drewniana rocznica czyli baaardzo wazna to ja chce Tobie zlozyc zyczenia wszystkiego naj naj naj i takie oto kwiatuszki dolaczyc
A tak przy okazji to zauwazylam ze coraz wiecej mamusiek drewnianych jest, bo ja tez ale dopiero za miesiac z kawalkiem. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!!!!
A tak przy okazji to zauwazylam ze coraz wiecej mamusiek drewnianych jest, bo ja tez ale dopiero za miesiac z kawalkiem. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!!!!
Ostatnia edycja:
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Ciesze sie ze Ty sie cieszysz Mamuska.
To jak juz tu jestem to zloze jeszcze zyczenia naszej najstarszej wsrod pazdziernikowek dziewczynce, ktora to juz dzis obchodzi 2 urodzinki.
Kochana Mariczko zyczymy Ci duuuuuuuuuuuuuuzo zdrowka i szczescia i radosci i samych usmiechow:-):-):-):-):-)
To jak juz tu jestem to zloze jeszcze zyczenia naszej najstarszej wsrod pazdziernikowek dziewczynce, ktora to juz dzis obchodzi 2 urodzinki.
Kochana Mariczko zyczymy Ci duuuuuuuuuuuuuuzo zdrowka i szczescia i radosci i samych usmiechow:-):-):-):-):-)
Katka
Użyszkodnik ;)
No to i ja cos napisze
Mamuska,Mariczka...........wszelkiej pomyslnosci WAM zycze
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mamuska,Mariczka...........wszelkiej pomyslnosci WAM zycze
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Mariczko
Idzie misio, idzie konik,
małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce -
masz już jeden roczek więcej!
Idzie misio, idzie konik,
małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce -
masz już jeden roczek więcej!
Mamuśka i mężulku Mamuśki
Życzę Wam,
abyście nigdy nie stali się http://www.wierszyki-urodzinowe.info/nie+stał+się.350.htmzbyt dorośli na to,
aby umiec się cieszyć najdrobniejszymi sprawami.
Najlepszego
Życzę Wam,
abyście nigdy nie stali się http://www.wierszyki-urodzinowe.info/nie+stał+się.350.htmzbyt dorośli na to,
aby umiec się cieszyć najdrobniejszymi sprawami.
Najlepszego
Podziel się: