reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystkiego najlepszego!!!

reklama
Mamuśka,
w dniu urodzinek duuuużo sczęścia i radości
już do końca życia!:tak::-)
Żeby wszystkie złe rzeczy i humorki omijały Cię
szeeerokim łukiem.
Życzę Ci też by mąż rozpieszczał Cię każdego dnia,
a dzieci dawały samą radość!:tak:

747.jpg
Mamuska - najlepszego !!!

tak serio, żeby nie byc za bardzo wymagającą, to życze sobie dwóch rzeczy tylko. Po pierwsze zdrowia dla dzieci, a po drugie żeby nas nikt w tym nowym domu nie zabił :baffled: mam jakies takie lęki, ale o tym już kiedyś pisałam... :-(
Dziękuję Iwonko!

dziękuje Ika!
A propos, mój synuś powiedział do mnie: "Kocham Cię mimo że jestes gruba" :szok: Gdy ja go zapytałam dlaczego uważa, że jestem gruba (chociaz to oczywiste), to powiedział: "ale nie martw się, jak będę dorosły to tez chcę być taki gruby jak Ty" :baffled::crazy::sorry2::dry::-D

reklama
Mamuśka, ale się usmiałam z życzeń Twojego synka, ale przyznaj, były bardzo oryginalne:-D, od nas też przyjmij życzenia... niech kazdy nowy dzień będzie lepszy od tego poprzedniego... i duży buziak dla Ciebie!

A czy dziś Nadia tez nie obchodzi urodzinek? Nadia dla Ciebie tez wszystkiego co naj-, naj-, naj-...

Do góry