reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystkiego najlepszego!!!

reklama
Mamuśka,
w dniu urodzinek duuuużo sczęścia i radości
już do końca życia!:tak::-)
Żeby wszystkie złe rzeczy i humorki omijały Cię
szeeerokim łukiem.
Życzę Ci też by mąż rozpieszczał Cię każdego dnia,
a dzieci dawały samą radość!:tak:

747.jpg
Mamuska - najlepszego !!!

tak serio, żeby nie byc za bardzo wymagającą, to życze sobie dwóch rzeczy tylko. Po pierwsze zdrowia dla dzieci, a po drugie żeby nas nikt w tym nowym domu nie zabił :baffled: mam jakies takie lęki, ale o tym już kiedyś pisałam... :-(
Dziękuję Iwonko!

dziękuje Ika!
A propos, mój synuś powiedział do mnie: "Kocham Cię mimo że jestes gruba" :szok: Gdy ja go zapytałam dlaczego uważa, że jestem gruba (chociaz to oczywiste), to powiedział: "ale nie martw się, jak będę dorosły to tez chcę być taki gruby jak Ty" :baffled::crazy::sorry2::dry::-D

reklama
Mamuśka, ale się usmiałam z życzeń Twojego synka, ale przyznaj, były bardzo oryginalne:-D, od nas też przyjmij życzenia... niech kazdy nowy dzień będzie lepszy od tego poprzedniego... i duży buziak dla Ciebie!

A czy dziś Nadia tez nie obchodzi urodzinek? Nadia dla Ciebie tez wszystkiego co naj-, naj-, naj-...

Do góry