reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
tak serio, żeby nie byc za bardzo wymagającą, to życze sobie dwóch rzeczy tylko. Po pierwsze zdrowia dla dzieci, a po drugie żeby nas nikt w tym nowym domu nie zabił mam jakies takie lęki, ale o tym już kiedyś pisałam... :-(
Dziękuję Iwonko!
Dziękuję Iwonko!
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
dziękuje Ika!
A propos, mój synuś powiedział do mnie: "Kocham Cię mimo że jestes gruba" Gdy ja go zapytałam dlaczego uważa, że jestem gruba (chociaz to oczywiste), to powiedział: "ale nie martw się, jak będę dorosły to tez chcę być taki gruby jak Ty"
A propos, mój synuś powiedział do mnie: "Kocham Cię mimo że jestes gruba" Gdy ja go zapytałam dlaczego uważa, że jestem gruba (chociaz to oczywiste), to powiedział: "ale nie martw się, jak będę dorosły to tez chcę być taki gruby jak Ty"
monika3
Mama Amelki i Filipka
"Kocham Cię mimo że jestes gruba"
Baaaardzo oryginalne wyznanie miłości
reklama
elisabeth
Październik '06 i '09
Mamuśka, ale się usmiałam z życzeń Twojego synka, ale przyznaj, były bardzo oryginalne, od nas też przyjmij życzenia... niech kazdy nowy dzień będzie lepszy od tego poprzedniego... i duży buziak dla Ciebie!
A czy dziś Nadia tez nie obchodzi urodzinek? Nadia dla Ciebie tez wszystkiego co naj-, naj-, naj-...
A czy dziś Nadia tez nie obchodzi urodzinek? Nadia dla Ciebie tez wszystkiego co naj-, naj-, naj-...
Podziel się: