reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Mamuśka - zyczenia synka rzeczywiscie oryginalne - pewnie slucha twojego narzekania, ze jestes gruba i stad to urocze wyznanie a swoja droga to twoje drugie zyczenie tez do typowych nie nalezy (żeby nas nikt w tym nowym domu nie zabił)
ja Ci bede zyzczyc standardowo: Zebys byla szczesliwa!!!!!
ja Ci bede zyzczyc standardowo: Zebys byla szczesliwa!!!!!
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Mamuśka
W dniu Twojego Święta,
dużo zdrówka i miłości,
moc uśmiechu i słodkości.
Mało smutku oraz łez,
pełni szczęścia - jeśli chcesz.
Nadia
Dziś są Twoje urodziny,
choć się razem nie widzimy.
Przysyłam serdeczne życzenia
- niech się spełnią Twe marzenia.
100 Lat Kobietki
Monia z rodzinką :-)
W dniu Twojego Święta,
dużo zdrówka i miłości,
moc uśmiechu i słodkości.
Mało smutku oraz łez,
pełni szczęścia - jeśli chcesz.
Nadia
Dziś są Twoje urodziny,
choć się razem nie widzimy.
Przysyłam serdeczne życzenia
- niech się spełnią Twe marzenia.
100 Lat Kobietki
Monia z rodzinką :-)
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
Dziewczyny jesteście naprawdę przekochane!!! Jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia.
Chyba weszłam w wiek, że urodziny zamist cieszyć dołują Żartuję, ale tak serio dopadł mnie tak fatalny nastrój, że tylko to, że musze nakarmić dzieci, wykąpać i położyć spać, powstrzymuje mnie przed rozbeczeniem się Nie mam pojęcia dlaczego, to chyba menopauza, te huśtawki nastrojów... ;-)
przepraszam
Chyba weszłam w wiek, że urodziny zamist cieszyć dołują Żartuję, ale tak serio dopadł mnie tak fatalny nastrój, że tylko to, że musze nakarmić dzieci, wykąpać i położyć spać, powstrzymuje mnie przed rozbeczeniem się Nie mam pojęcia dlaczego, to chyba menopauza, te huśtawki nastrojów... ;-)
przepraszam
Mamuśka i Nadia życzę Wam życzliwości ludzkich serc, radzenia sobie z trudami i niekiedy monotonią codzienności, oraz dziecięcej radości odkrywania świata i znajdowania w nim miłości, uśmiechu i barw tęczy.:-)
Mada80
Fanka BB :)
Mamuska jaka tam menopauza?????Duzo,duzo zdrowia,pociechy z dzieci i oparcia w mezuI spełnienia wszystkich marzen.I pełnego spokoju,miłosci i ciepła domu
reklama
ewa28z
Fanka BB :)
Mamuska spoznione,ale szczere
Sto lat Sto lat
Niech zyje zyje nam (a ,kto) MAMUSKA :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Sto lat Sto lat
Niech zyje zyje nam (a ,kto) MAMUSKA :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Podziel się: