reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wstyd i hańba-prośba moja o pomoc

O matko Krupka, a Ty masz brzuszek... mmm:tak::-):-)

Boże...mi sie załączył taki instynkt, tak bym chciała znowu miec brzuszek! Czasem mi ciężko z tym jednym Maluchem, a czesem żałuję, ze nie miałam ciązy mnogiej! :-D

Maluszki sa cudowne... :-D Właśnie podziwiam jak moje 4 miesieczne Maleństwo słodko sobie pochrapuję w bujaczku. Jest uroczy :rofl2:

reklama
Ano się dorobiłam :-D

Rodzę na dniach i mam zamiar też dać oswiadczenie, ze się nie zgadzam na szczepienia. Zobaczymy co mnie spotka :sorry:
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź :-)

krupka spokojnie, lekarze podchodza już do tego normalnie...przynajmniej ja na takich trafiłam, ooświadczenie o nieszczepieniu nie zdziwiło ich wcale a nawet jedna z pediatrów powiedziała, ze to słuszna decyzja :szok:

krupka spokojnie, lekarze podchodza już do tego normalnie...przynajmniej ja na takich trafiłam, ooświadczenie o nieszczepieniu nie zdziwiło ich wcale a nawet jedna z pediatrów powiedziała, ze to słuszna decyzja :szok:

WOW, tez jestem pod wrażeniem! :shocked2:
Trzymam kciuki Kochana za szczęśliwe rozwiązanie! :happy2:

Lekarzami sie nie przejmuj, w moim przypadku tez podchodzili neutralnie. ;)

Bobasy sa cudowne!:-D

no i nie zaszczepiłam:)

Problemów nie było - tylko pytania "dlaczego" i pouczenie od jednej z położnych, jakie to nierozsądne teraz to nieszczepienie:eek:

krupka bardzo rozsądnie postąpiłaś .
Gratuluję małego skarbu .
Ja też Karolinki nie będę szczepiła ;-):-):-)

powiem wam jeszcze, ze pediatra bedąca na wizycie patronazowej nie potepiła jednoznacznie szczepień, ale tez nie chwaliła ich zupełnie. Rozumie moja decyzję. A na moje obawy o alergię u malego (ja mam niestety) powiedziała nawet, ze to nawet lepiej, iż postanowiłam nie szczepić.

reklama
Moja mala jest po szczepionkach do 1 roku zycia (mieszkam w UK).Ale teraz zdecydowalam sie nie szczepic .Przyslali mi 2 razy zaproszenie na szczepienie.z notka ze jesli nie skorzystam to po tych dwoch przypomieniach ,nie przysylaja juz wiecej .czyli daja spokoj.

Do góry