reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wstyd i hańba-prośba moja o pomoc

O matko Krupka, a Ty masz brzuszek... mmm:tak::-):-)

Boże...mi sie załączył taki instynkt, tak bym chciała znowu miec brzuszek! Czasem mi ciężko z tym jednym Maluchem, a czesem żałuję, ze nie miałam ciązy mnogiej! :-D

Maluszki sa cudowne... :-D Właśnie podziwiam jak moje 4 miesieczne Maleństwo słodko sobie pochrapuję w bujaczku. Jest uroczy :rofl2:

reklama
Ano się dorobiłam :-D

Rodzę na dniach i mam zamiar też dać oswiadczenie, ze się nie zgadzam na szczepienia. Zobaczymy co mnie spotka :sorry:
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź :-)

krupka spokojnie, lekarze podchodza już do tego normalnie...przynajmniej ja na takich trafiłam, ooświadczenie o nieszczepieniu nie zdziwiło ich wcale a nawet jedna z pediatrów powiedziała, ze to słuszna decyzja :szok:

krupka spokojnie, lekarze podchodza już do tego normalnie...przynajmniej ja na takich trafiłam, ooświadczenie o nieszczepieniu nie zdziwiło ich wcale a nawet jedna z pediatrów powiedziała, ze to słuszna decyzja :szok:

WOW, tez jestem pod wrażeniem! :shocked2:
Trzymam kciuki Kochana za szczęśliwe rozwiązanie! :happy2:

Lekarzami sie nie przejmuj, w moim przypadku tez podchodzili neutralnie. ;)

Bobasy sa cudowne!:-D

no i nie zaszczepiłam:)

Problemów nie było - tylko pytania "dlaczego" i pouczenie od jednej z położnych, jakie to nierozsądne teraz to nieszczepienie:eek:

krupka bardzo rozsądnie postąpiłaś .
Gratuluję małego skarbu .
Ja też Karolinki nie będę szczepiła ;-):-):-)

powiem wam jeszcze, ze pediatra bedąca na wizycie patronazowej nie potepiła jednoznacznie szczepień, ale tez nie chwaliła ich zupełnie. Rozumie moja decyzję. A na moje obawy o alergię u malego (ja mam niestety) powiedziała nawet, ze to nawet lepiej, iż postanowiłam nie szczepić.

reklama
Moja mala jest po szczepionkach do 1 roku zycia (mieszkam w UK).Ale teraz zdecydowalam sie nie szczepic .Przyslali mi 2 razy zaproszenie na szczepienie.z notka ze jesli nie skorzystam to po tych dwoch przypomieniach ,nie przysylaja juz wiecej .czyli daja spokoj.

Do góry