reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspomnienia z naszych spotkań

Ja tu nie widzę edytuj wiec piszę posta pod postem:-p.
Dzieciaki śpią, pies drzemie więc spokój w domu.
Dziewczyny, każda z nas jest indywidualnością, o innym temperamencie, urodzie ale jedno wspólne: wielką chęć przebywania ze sobą!!!! Cudownie patrzeć jak zmieniają się nasze dzieci, jak uczą się nowych umiejętności, jak bawią się i zaczepiają, jak mówią do Nas i do siebie nawzajem.
Mamstud - równa z Ciebie kobieta:-), kumpela do tańca i do różańca, do śmiechu i płaczu, konkretna ale i łagodna. Grzegorz spisał się na medal w roli fotografa, czekam na fotki z niecierpliwością:-), spokojny z Niego facet. Gaba urocza, słodka kruszynka choć miną umie powalić na łopatki:tak:, odważniejsza i nawet apetyt w towarzystwie dopisał:-).
Bardzo dziękuję, że zabrałaś bohaciefkę z Gośką bo bym teraz tylko czytała i zdjęcia oglądała i żałowała, że mnie tam nie było.

Confi - rewelacyjna gospodyni!!!!!!!! Zalatana i zabiegana a chwilę znalazła aby pogadać i talerze napełniać. Aśka podoba mi się sposób w jaki mówisz - płynnie i harmonijnie. A Marcin to spec od karkówki. Był naprawdę zaaferowany i nawet niedowierzający, że jesteśmy tu i teraz i w dodatku ludzie z forum. A Damiś:-), facecik z irokezem, gościnny i rozmowny. Towarzystwo koleżanek ceni i całusami obdarowuje. Jednakże w oko wpadła mu Malinka co w malinowej spódniczce była i Damiś - badacz pod tę spódniczką próbował zajrzeć:-D (Aśka czy Damiś już poezję czytuje i wpadł Mu w ucho wierszyk "W malinowym chruśniaku"?).
Malinka - widoki z Mamstud wytrwale podziwiała:-p, energiczna i zwiewna, otwarta i z poczuciem humoru. Gustaw elegancki rozrabiaka kran ogrodowy rozpracował i dziewczynki chętnie by wodą podlał:-). A co? W końcu lato!
AgA - ciepła, ciepła i ciepła, serdeczna, otwarta, no ale takie są Agnieszki:-D. Krzyś to facet z charakterem, spokojny ale nie łagodny, charyzmatyczny raczej. Widać, ze Zośka to oczko w głowie tatusia. Zosia to bardzo ufna dziewczynka, taki elfik:-).
Malgoss - brzuchatek z klasą:-). Pewna siebie ale w sposób łagodny.
Sorki dokończę później. Małgosia się przebudziła.
To jestem następnego dnia.
Małgosiu jesteś oazą spokoju i cierpliwości. Spotkanie u Ciebie jak najbardziej. Moim jedynym zyczeniem byłby chlebek, którym nas uraczyłaś a był przepyszny! Szymonek to kawał faceta, na początku nieśmiały i czujny na wszelkie oddalenia mamy ale z czasem ta czujność słabła i słabła i znacznie osłabła :). Spokojny po mamie ale chochliki w oczkach można dostrzec :).
Ankzoc - nie wyobrażam sobie Ciebie krzyczącej! Ba, nie twierdzę, że nie potrafisz ale na twojej twarzy wyraz gniewu musi wyglądać komicznie. Aniu kipisz energią i optymizmem a Majka w tym Tobie nie ustępuje. Jedynie nabija sobie więcej siniaków i pakuje się z niepohamowanej ciekawości w zaskakujące sytuacje :). Aniu, Twój M widziałam, że choć z początku niezadowolony z wyprawy to rozkręcił się i dał się wciągnąć w dyskusje, śmiech i bieganinę za dziećmi :).
Moniqsan - szkoda, że tak późno ale lepiej niż wcale. Co ja mogę dodać? Jesteście bardzo otwartą parą, ludźmi sympatycznymi z poczuciem humoru, przy których nie da się być skrępowanym :). Lili szogun, mulatka, odważna młoda osóbka :).
No i zagrzmiało, Goska wyje. pa

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny,
jestem oczywiście za spotkaniem u nas we wrześniu - chyba najlepiej tak w połowie? Myślę o 2. lub 3. weekendzie (najpóźniej;-)).
Przyjechałybyście? Przepraszam - przyjechalibyście?

Super, więc ja się zgłaszam oczywiście z mężem bo inaczej nie mam jak dotrzeć! Ja weekendy mam wolne, więc dostosuję się do pozostyałych osób!
super...............:-)

Do góry