reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspomnienia z naszych spotkań

reklama
Kochane Babeczki:-)

Piękne zdjęcia i wspaniałe opisy spotkania!:-):-)
Naprawde, nie mogę sobie wybaczyć, że nie mogłam być z Wami:-(. Niestety, to ode mnie nie było zależne...
Ale mam nadzieję, że będą kolejne spotkania.:tak::tak:
Confi,
gratuluję takiego zorganizowania! Teraz wiem, jak znajdujesz czas na wszystko:happy2:.

Wiedziałam, że tak się to skończy
Wiedziałam, że wszystkie się obśmieją ... no i ...
Wiedziałam, że zreasumujecie, że wcale was to nie dziwi ....

ale spoko, przywykłam do tego :-p Mimo że jestem w oczach znajomych mega zaradną babką (sama sobie wiercę dziury w ścianie pod obrazy, sama skręcam meble i grzebię w aucie), to zawsze coś trzeba odpierniczyć ... i robię to właśnie ja :-D

Nie zmienia to faktu, że bardzo Was mamusie lubię i marzę o naszym ogólnoforumowym spotkaniu.
Ja jadę wszędzie, więc w zasadzie wsio ryba gdzie to będzie :tak:

Poproszę tylko zawczasu instrukcję do waszej windy :-D:-D:-D

Jeszcze trochę zdjęć

Załączniki

• IMG_4126..jpg
    IMG_4126..jpg
    30 KB · Wyświetleń: 185
  • IMG_4118..jpg
    IMG_4118..jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 193
  • IMG_4129..jpg
    IMG_4129..jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 194
  • IMG_4135..jpg
    IMG_4135..jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 187
  • IMG_4131..jpg
    IMG_4131..jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 192
  • IMG_4161..jpg
    IMG_4161..jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 204
  • IMG_4146..jpg
    IMG_4146..jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 205
  • IMG_4195..jpg
    IMG_4195..jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 205
  • IMG_4190..jpg
    IMG_4190..jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 201
  • IMG_4202..jpg
    IMG_4202..jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 193
Ostatnia edycja:
Nie wiem, chyba nie można edytować posta żeby dodać kolejne zdjęcia, więc piszę kolejnego.
Dodam jeszcze zdjęcia z niedzielnego mojego spotkania z Confi. W zasadzie można je podpiąć pod gdańskie spotkanie, prawda ?

Confi, doprawdy, nie wiem co masz na myśli pisząc o mojej cerze ... w końcu to moja pięta Achillesa .... Ty naprawdę nie widziałaś tych wszystkich wypryskowo-wulkanicznych zmian :szok:

Załączniki

• IMG_4227..jpg
    IMG_4227..jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 201
  • IMG_4210..jpg
    IMG_4210..jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 197
  • IMG_4242..jpg
    IMG_4242..jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 181
  • IMG_4232..jpg
    IMG_4232..jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 181
  • IMG_4213..jpg
    IMG_4213..jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 179
  • IMG_4235..jpg
    IMG_4235..jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 183
  • IMG_4224..jpg
    IMG_4224..jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 211
  • IMG_4221..jpg
    IMG_4221..jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 188
  • IMG_4219..jpg
    IMG_4219..jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 185
Confi, doprawdy, nie wiem co masz na myśli pisząc o mojej cerze ... w końcu to moja pięta Achillesa .... Ty naprawdę nie widziałaś tych wszystkich wypryskowo-wulkanicznych zmian :szok:
chyba faktycznie powinnam udać się do okulisty bo nie zauważyłam, ani Twojego tłuszczu , ani pryszczy...chyba na prawdę jest ze mną źle:-p:-p:-p

Złośliwcze musiałaś dodać to zdjęcie na którym wyglądam jakbym się zatruła nieświeżą sałatką i pilnie potrzebowała Laremidu? Boszsz :baffled:

hi hi hi :-D baby jaki to cudowny wątek!!!
poprostu wspaniały!!!! można się pośmiać jak za dobrych czasów...!!!!

Zdjęcia super!!!!! oczu nie mogłam oderwać i oglądałam chyba po 4 razy każde. :-D :-D :-D

Babolki Moje Kochane dziękuję za odmłodzenie;-). Oby taka tendencja się utrzymała, fajnie będzie wyglądać przy dorosłych córkach jak siostra:-). I dziękuję za ciepłe słowa, i opatrzności, że spotkałam Was na swojej drodze - takie perełki. Niesamowite jest to, że każda z Nas z innym bagażem tych dobrych i trudnych chwil życia spotkałyśmy się w jednym punkcie a scaliły Nas nasze majowe dzieciaczki:-).
confi - wypytam szczegółów co do zasad wynajęcia lokum Pan Dinek po świętach, ok?

dziewczyny z wielką przyjemnością czyta się te Wasze opisy spotkania ...zrobiłam już to dwa razy..a zdjęcia to chyba z pięc razy przeglądałam;-)
strasznie Wam zazdroszczę tego spotkania...kurcze ja też bym chciała Was poznać w realu....
moniq :-):-D normalnie jak sobie wyobrażam Ciebie (z tym i wszystkimi torbami i malutką..jak Confi napisała) to dostaję ataku śmiechu....świetna historia:-D

reklama
Dopiero teraz mogłam uważnie"wgryźć" się w ten watek.Super miałyście spotkanie,tylko pozazdrościć. Z waszych opisów wynika,ze z Confi wspaniała gospodyni.Popłakałam się ze śmiechu czytając o perypetiach Moniq(nie obraź się kochana) i te wasze komentarze-babole kocham was:-D:-D:-D
Mam nadzieje,ze kiedyś uda nam się wszystkim spotkać.

P.S Ciekawe czy czerwcowe spotkanie u mnie będzie równie sympatyczne:rolleyes:???

Do góry