reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wsparcie partnera

No ale co powiesz NA TEMAT? Bez idiotycznych dodatków nie wiadomo po co.

Całe szczęście, że daleko mi do ciebie.
Ostatnią rzecz wyjaśnię, temat wymiany postów z tobą to kwestia rasizmu w wypowiedzi innej użytkowniczki. Ty musiałaś zarzucić mi hipokryzję (mimo że w żaden sposób nie dotyczyło to ciebie). I ten temat został wyczerpany, nie wiem po co uskuteczniasz analizę porównawczą mojej aktywności i atakujesz mnie personalnie. I nie wiem, na jaki jeszcze temat miałabym coś tu powiedzieć… odniosłam się do żenującego szykanowania jednej użytkowniczki, skandalicznej wypowiedzi drugiej i do sytuacji tytułowej wątku. Wystarczy.

reklama
Ja mam wszystko porobione, młode się bawią, a my sobie siedzimy na kanapie i oglądamy Glass onion :)
Też chcę mieć dzieci, które się same bawią. Mam wrażenie, że w tym tygodniu tylko wrzeszczą.
Ja prawie nic nie robię na święta, ale codzienne ogarnięcie ich mi tyle czasu zajmuje 🤦‍♀️
leżę, gram w simsy, oglądam disneya :D
mi do tego brakuje jeszcze z pół roku. Babcia zaoferowała, że jak będzie ciepło może dzieci na dzień wziąć 🤩

Też chcę mieć dzieci, które się same bawią. Mam wrażenie, że w tym tygodniu tylko wrzeszczą.
Ja prawie nic nie robię na święta, ale codzienne ogarnięcie ich mi tyle czasu zajmuje 🤦‍♀️

mi do tego brakuje jeszcze z pół roku. Babcia zaoferowała, że jak będzie ciepło może dzieci na dzień wziąć 🤩
Możemy się zamienić :D

Ależ one nie tylko się bawią. Czasem także kłócą, depczą i marudzą o coś, czego nie chcą jak tylko to dostaną 😆
Ty masz chyba podobne wiekowo do moich, nie? Bo u mnie to samodzielnej zabawy jest z 15 minut na dzień. Ale bawić się z nimi uwielbiam. Tylko dom mam słabo ogarnięty 🤦‍♀️ i zaległości tutaj.
Możemy się zamienić :D
Mimo wszystko kocham wszystkich tutaj i nie zamieniłaby ich za żadne skarby świata 😁

Ty masz chyba podobne wiekowo do moich, nie? Bo u mnie to samodzielnej zabawy jest z 15 minut na dzień. Ale bawić się z nimi uwielbiam. Tylko dom mam słabo ogarnięty 🤦‍♀️ i zaległości tutaj.
2,5 roku i rok z dwoma miesiącami. Ale u mnie odwrotnie, nie umiem i nie lubię się bawić z takimi maluchami. Uwielbiam dzieciaki takie wczesnoszkolne.

reklama
Do góry