G
guest-1714079215
Gość
Od razu mówię, że ja rozkładam tylko jak chcę, więc to nie jaTy chyba pomyliłaś Olkę z inną typiarą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od razu mówię, że ja rozkładam tylko jak chcę, więc to nie jaTy chyba pomyliłaś Olkę z inną typiarą.
2800 na start jak się usamodzielnicie z facetem to sama zobaczysz, że szału to to nie robiJako wychowawca. Kończę pedagogikę resocjalizacyjną.
A ty z jakiej racji ją pouczasz? Jeszcze niedawno przyznałaś w innym wątku, że jesteś z mężem dla pieneidzy. Pisałaś, że codziennie musisz rozkładać przed nim nogi nawet jeśli jesteś chora i zmęczona. Dla Ciebie liczy się tylko kasa, życie masz słabe a ciągle pouczasz innych. Żałosne.
Ja nie rozkładamOd razu mówię, że ja rozkładam tylko jak chcę, więc to nie ja
A będziecie się biły? To ja też wpadnęZapraszam do mnie na kawę zobaczysz jak to jest mieć słabe życie
Mi moja mama, która i tak święta nie jest, powiedziała kiedyś, że jeśli wstydzisz się powiedzieć mamie o tym co się dzieje w twoim związku, to jest niedobrze. Miała absolutną rację.Nie mówię jej do końca jak to wygląda, bo wiem że ona nie dałaby tak traktować swojej córki, tym bardziej w ciąży.
Ty też z ciąży przez spodnie?Ja nie rozkładam
hahaha a ja budzę specjalnie męża przed pracą żeby się poseksic. Jak to się nazywa?Od razu mówię, że ja rozkładam tylko jak chcę, więc to nie ja
Ale Ty jesteś. Ja jestem dla Ciebie zawsze miła i do rany przyłóż i nie dostałam takiego zapra, a typiara Ci pocisnęła i dostałaZapraszam do mnie na kawę zobaczysz jak to jest mieć słabe życie
A będziecie się biły? To ja też wpadnę