Na rozrzedzenie wydzieliny stoowaliśmy Mucofluid i Buderin. To nam przepisała któraś laryngolog
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Biedroneczko, tak, na receptę, jest to doustna szczepionka (taka długoterminowa kuracja). Niestety dość droga: ja zapłaciłam 70 zł. • Ulotka Broncho-Vaxom / Preparat złożony - leki, dawkowanie, skład, zastosowanie, opis - DOZ.pl
Tomek ostatnio tj. w marcu dostał doustną szczepionkę Ribomunyl też drogie. Teraz wziął 3 dawkę i jeszcze jedna została na czerwiec
majandra
Gabids, kiedy masz komunię Fabiana?
doti80
Wrześniowe mamy'07
Monia, no to ok mała przerwa w pracy.
Wiecie co, ta ospa to jest jakaś forumowa, bo dzisiaj mi wysypało Oskarka. Ma narazie czerwone kropki, i tylko na brzuchu i plecach, pęcherzyków jeszcze nie. Wczoraj mu zmieniłam przychodnie i już dzisiaj mamy okazję skorzystać z nowego lekarza. Ciekawe jak nam się spodoba ;-)
My też mieliśmy Ribomunyl, od września do grudnia i wygląda na to, że pomogło, skończyły się comiesięczne katary i infekcje Oskarka.
Wiecie co, ta ospa to jest jakaś forumowa, bo dzisiaj mi wysypało Oskarka. Ma narazie czerwone kropki, i tylko na brzuchu i plecach, pęcherzyków jeszcze nie. Wczoraj mu zmieniłam przychodnie i już dzisiaj mamy okazję skorzystać z nowego lekarza. Ciekawe jak nam się spodoba ;-)
My też mieliśmy Ribomunyl, od września do grudnia i wygląda na to, że pomogło, skończyły się comiesięczne katary i infekcje Oskarka.
Kurcze siedze w pracy i nie mam natchnienia do roboty. Nogi zmarzły mi jak nie wiem. Chce do domku do ciepełka.:-(
U nas ta szczepionka (Ribomunyl) troche pomaga. Tomek tak nie choruje jak wcześniej ale kataru pozbyć się nietety nie możemy.
U nas ta szczepionka (Ribomunyl) troche pomaga. Tomek tak nie choruje jak wcześniej ale kataru pozbyć się nietety nie możemy.
majandra
Doti, nie kracz. Maciuś jeszcze nie chorował.
Biedroneczko, ja właśnie sweter założyłam
Biedroneczko, ja właśnie sweter założyłam
majandra
Załamka, normalnie załamka 13-latek zgwałcił młodszego kolegę - TVP.INFO
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Majandra Twoja silna wola mnie powala
reklama
majandra
Mnie też