reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta ,Agulka oglądajcie jutro BrzudUlę bo ciekawy odcinek będzie:tak::tak::tak:
:szok::szok::szok::szok:
Witam się i ja:-) u nas ładnej pogody ciag dalszy:tak: byłyśmy z młodą w mieście po worki do odkurzacza i wstąpiłyśmy przy okazji na lumpka i obkupiłam małą i jeszcze córcie koleżanki no i dla Szymak wzięłam super sweterek:tak: cała siata ubrań a wydałam 33zł:-)

Z pewnością obejrzę tylko nie zdradzaj szczegółów;-)
Monia ja proszę relację z Brzyduli zdać mi na PW:tak::tak::tak: wczoraj nie miałam kiedy obejrzeć a dzieki Tobie jestem na bieżąco:-p;-):tak:

Wczoraj robiłam porządek tylko na Adasia półce , mały ma ponad 30szt buzek z długim rękawem:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie mam pojęcia skąd. to znaczy wiem, ale że aż tyle nazbierałam:crazy::crazy::crazy::crazy:

Jestem wkur......... na pogodę latam jak głupia z praniem w tę i spowrotem........... bylismy z małym na spacerku bo bankomatu bo kaloryfery miały przyjśc a kurier od razu znalazł sie pod bankiem, więc sie pytam czy ma cos dla mnie, no i miał:rofl2: , więc leciałam z jęzorem do domu.......... Mam nadzieję, że dziś drugi przyjdzie bo gdzie indziej kupowałam :tak:
A dodam ,że pranie mi zmoczyło jak wracaliśmy, bo lało jak z prysznica:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Justyna u Ciebie chyba przesilenia jesienne daje we znaki

reklama
witam!!

do poludnia byalm w miescie. wszedzie kolejki i zeszlo mi 3godz. bylam z niunia, wiec ciagle tylko wyjmowanie z fotelika, zapinanie itp itd. zmeczona wrocilam:-(

Donkat tłumacz to chyba tylko takie dodatkowe zajęcie wiem bo moja teściowa jej brat i siostra W są i przeżyć za to się raczej nie da :no:

a żeby zostać tłumaczem trzeba zrobić jakąś szkołę ? wydawało mi się że jak siostra W wyrabiała tą pieczęć to tylko musiała pozałatwiać jakieś formalności w sądzie chyba (jest po germanistyce)

a w sadzie nie maja zadnych zlecen?

nie tzreba miec szkoly, tylko egzamin panstwowoy( teraz sa inne wymagania, nie sad wydaje pozowlenia). ja konczylam studia 6lat temu, wiec duzo mi wywietrzalo z glowy, dlatego bez kursu przygotowawczego nie dam rady

Wczoraj robiłam porządek tylko na Adasia półce , mały ma ponad 30szt buzek z długim rękawem:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie mam pojęcia skąd. to znaczy wiem, ale że aż tyle nazbierałam:crazy::crazy::crazy::crazy:

to przez miesiac mozesz nie prac:-D:-D

o do wiamin to czy podajecie cos Waszym malucha w kresie jesieno zimowym, bo ja zaczelam podawac Sanostol

ja daje tran

witam!!
a w sadzie nie maja zadnych zlecen?
nic mi o ty nie wiadomo

nie tzreba miec szkoly, tylko egzamin panstwowoy( teraz sa inne wymagania, nie sad wydaje pozowlenia). ja konczylam studia 6lat temu, wiec duzo mi wywietrzalo z glowy, dlatego bez kursu przygotowawczego nie dam rady

możliwe Zosia siostra W robiła tego tłumacza z 7 lat temu a teściowa to jest chyba od 30 lat tłumaczem :sorry:i nawet ostatnio mowiła że chyba to zlikwiduje bo nie bardzo jej się to kalkukuje w tej chwili bo trzeba prowadzić działalność gospodarczą chociaż ona płaci tylko składkę zdrowotną bo jest na emeryturze ale dodatkowo księgowa itd wiadomo trochę się uzbiera ty pewnie płaciłabyś wszystkie składki więc jeszcze więcej by to wyszło

ja daje tran
ja też daje Zuzi tran:tak:

co do inhalatorów to ja polecam jak Zuzka ma katar to robię jej inhalacje z wody morskiej a jak coś poważniejszego to odpowiednie lekarstwa za to nawilżacze podobno nie są dobre dla dzieci bo zbierają się w nich różne pleśnie i bakterie o można tylko bardziej zaszkodzić

Luandzia, zbilas mnie z tropu:sorry:, ale dziekuje za rade:-)

babcie pojechaly. objadlam sie zapiekanek.

niunka jescze szaleje:rofl2:

jutro musze jechac odebrac ciasta na niedziele.
wieczorem odstawiamy mala do tesciowej i jedziemy an urodziny znajomego. w koncu sie troche odchamimy;-)

moja Jasia pojechala dzis na wycieczke do Wegier:-)

reklama
Do góry